Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miért csinálják ezt az emberek?

Miért csinálják ezt az emberek?

Figyelt kérdés
Azt tapasztalom, h ha valakinek valamilyen problémája van a fogával, akkor nem megy el orvoshoz, hanem feltúrja a fél internetet, elolvas minden cikket, fórumhozzászólást, tapasztalatot és rémtörténetet a problémájával kapcsolatban, majd elkezd nagyon parázni és kész idegroncsként (valszeg) az utolsó pillanatban ráveszi magát, h elmenjen a fogorvoshoz. Annyi felesleges stressztől kímélhetnénk meg magunkat, ha rögtön elmennénk a dokihoz ha problémánk van. Én mindig az utóbbit teszem, és sosem volt még rossz élményem fogorvosnál.

2012. jún. 4. 15:16
 1/3 anonim válasza:
azért mert rettegnek attól, hogy fájni fog nekik. ennyi.
2012. jún. 4. 15:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Régebben én is halogattam a fogorvosi látogatást,mióta kihúzták 2 fogamat,minden szarral képes vagyok elmenni.:D
2012. jún. 4. 21:49
 3/3 anonim válasza:
Szerintem az egészségügyi ellátás milyensége és a dolgozók hozzáállása is rátesz egy lapáttal. Sajnos legtöbben nem tehetjük meg, hogy magánrendelőbe menjünk. Az SZTK-s orvosok többsége azonban legjobb esetben is közömbös. Pont tegnap történt velem, hogy elmentem fogászatra akkut esetként. Bölcsességfog húzás és tömés után vagyok. A fogam 3 hete húzták. Nem volt gond, csak kb. két napja vettem észre egy lyukat a hátsó fogam mellett az ínybe, ami gennyezik, és belemegy minden. Ezen kívül a tömött fogam is fájt, főleg ráharapásra(ez annyira, hogy ez tartottam fontosabbnak). Ezért mertem elmenni a fogászatra, azonban nem az orvosomhoz(szabin volt). A másik orvos asszisztense úgy üvöltött velem a váróban, hogy mit képzelek, várjam meg, amíg visszajön szabiról az orvosom, nekik sok munkájuk van, menjek vissza a szájsebészhez...Két páciens kellett még elrendezniük, és még 2 óra volt a rendelési idejükből... Az orvos pedig megnézte a lyukat, közölte, h tele van gennyel, de ő ezt nem tudja kezelni. Majd menjek a szájsebre másnap reggel(dolgozni nem kell, áááá). Majd tömött fogamat csiszolta kicsit, és kész...És csoda, hogy csak 45 percet kellett várnom.
2012. júl. 27. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!