Az baj, hogyha fogszabályzó levétele után 1 hónappal kezdem csak el hordani az éjszakai fogszabályzót?
Ma vette le a rögzített fogszabályzómat a fogorvos, nagyon hepi minden, csak valami nagyon zavar. Több barátnőmnek is volt már fogszabályzója, és mindegyikük, mikor levették a fogszabit, egyből megkapták az éjszakait, mert még a fönt lévő fogszbályzóval levették a mintát hozzá. Nekem viszont most vette csak le a mintát és 1 hónap múlva kell újra mennem, akkor kapom meg az éjszakait. Én bízok a fogorvosomban, de annyi rémtörténetet hallottam már hogy valakinek visszaállt vagy elkezdett visszaállni a foga, mert nem hordta az éjszakait... Szóval nem lesz baj ebből, bízhatok az orvosban hogy tudja mit csinál? Mert most kicsit kétségbeestem.
Köszi előre is 18/L
Igen én is ebben bízom, hogy érti a dolgát... Amúgy a barátnőimen is látom, hogy akinek volt fogszabályzója, már nem olyan durván szép a fogsora, csak átlagos... De lehet azért is, mert már megszoktam :D
Utolsó: Tényleg? Ettől megnyugodtam valamelyest :) biztos akkor nem véletlen, hogy valakinek később adják csak... neked mennyi ideig volt amúgy fönt?
Amúgy köszi a válaszokat mindenkinek :)
utolsó vagyok:D
nekem 2010.júliusában rakták fel a felsőt,2010.augusztusában meg az alsót
levenni meg a felsőt 2011.novemberében vették le és decemberben kaptam meg a kivehetőt
az alsót pedig 2012.februárjában vették le és márciusban kaptam meg az alsó kivehetőt :D
szóval tényleg nem aggódj , biztos tudja a doki,hogy mit csinál:)
nekem amúgy a szemfogaim álltak rosszul és a fogszabályzás elején négy kisőrlőmet ki is kellet húzni:/ de mostanra már nem is látni,hogy valaha is lettek volna ott fogak :))
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!