Fogkő leszedése miatt kéne mennem de nem tudom mennyire fájhat?!
Nem olyan fájdalmas, gyerekként a fogkő eltávolítást voltam hajlandó egyedül állandóan elviselni, mert az inkább csak kellemetlen.
Van már amúgy valami ultrahangos fogkő eltávolítós módszer, azzal még csak nem is kapirgálnak, és szinte nem is fáj, tényleg inkább csak kellemetlen. Legutóbb azzal szedték le. Gondoltam, hogy elmegyek megint, de már nincs fogszabályzóm és nem is nagyon lett újra fogköves a fogam.
Sajna ha tényleg ennyire sok fogköved van, az bizony fájhat. Nekem is ilyen volt, mire rászántam magam, hát kapaszkodtam a szépbe rendesen. De én vagyok a hülye, mert nem kértem fájdalomcsillapítót.
Te mindenképp kérj fájdalomcsillapítást, akkor nem lesz gond. Utána pedig alaposan mosd a fogad, nem baj, ha az ínyed is megmasszírozod a fogkefével, attól javul a vérellátása és hamarabb helyreáll.
Emellett ajánlom, hogy használj fogselymet és szájvizet is. Én pár hónapja kezdtem, és először is nagyon durva, hogy még egy alapos fogmosás után is mennyi lepedék jön ki a fogak közül, másodszor ha ezt kiszeded, akkor sokkal lassabban képződik újra a fogkő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!