Ezt meg lehet oldani?
Figyelt kérdés
Szépek és egészségesek a fogaim. Csak az első kettő, pont a kettő legnagyobb áll ferdén és ez nagyon zavar. Nem merek mosolyogni meg semmi. Azon gondolkodom hogy azt meg lehetne-e csinálni hogy kihúzatom azt a kettőt és felrakatok helyettük műfogakat? Ilyen véglegesre gondolnék. És ha meg lehet csinálni kb. mennyibe kerülne?2012. máj. 9. 19:04
1/11 anonim válasza:
Hülyeség lenne az egészséges fogakat kihúzatni. Mennyi idős vagy? Fogszabályzó nem jöhet szóba?
2/11 A kérdező kommentje:
15 vagyok
És nem hinném hogy kéne fogszabályzó mivel csak ez a kettő fogam ferde a többi mind egyenes:(
2012. máj. 9. 19:15
3/11 anonim válasza:
Kihúzatni?:D Nem vagy komplett már ne haragudj, ott a fogszabályzó, ha annyira viszolyogsz tőle egy ilyen probléma még valószínű éjszakaival is korrigálható, idősebb korban pedig koronát szoktak rátenni a fogakra, de azzal is általában akkor élnek már, ha sokat kellett már fúrni a fogakat. Fogyzabályzó, oké, fogszabályzó! Én is túléltem mint sokan mások, nem olyan rossz mint hiszed.
4/11 A kérdező kommentje:
Egyátalán nem viszolygok tőle, sőt örülnék is neki! de a fogászaton mindig azt mondák hogy nincs rá szükség és nem is raknának fel 2 fog miatt.
2012. máj. 9. 19:20
5/11 anonim válasza:
de, felraknák. ha nem ők, akkor mások.
olcsóbb is minden bizonnyal, mint a fogpótlás...
6/11 anonim válasza:
Csinálj már róla 1 képet hogy mennyire borzalmasak!
7/11 anonim válasza:
De feltesznek. Ha minden kötél szakad akkor menjetek magánfogorvoshoz, ő biztos megcsinálja, lévén, hogy fizetsz is érte. És valószínű még úgy sem jöttök ki drágábban, mint a fogpótlás, aminek árfolyamában szerencsére nincs tapasztalatom, de tudom, hogy iszonyú drága.
Mellesleg a fogorvosok is tettek le Hipokrátészi esküt, ami szerint nem árthatnak a betegnek, amibe bőven belefér, hogy egy 15 éves lány két teljesen egészséges fogának kihúzzása nyomósabb indok nélkül...
9/11 anonim válasza:
ööö én vagyok vak, vagy tényleg semmi bajuk nincs? :D
10/11 anonim válasza:
semmi baj nincs a fogaiddal, szépek! : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!