Meg lehet azt oldani, hogy ne rakjanak a fogszabályozómra színes gumikat?
Figyelt kérdés
2011. aug. 13. 10:50
1/11 anonim válasza:
igen meglehet oldani, csak előtte szólj a dokinak, hogy ilyet szeretnél, mert pénzbe kerül.
2/11 A kérdező kommentje:
Pénzbe kerül, hogy ne rakjon rá színes gumikat? Az durva.. o.O És mégis mennyibe kerül?
2011. aug. 13. 12:28
3/11 anonim válasza:
ha nem szeretmél rá színes gumikat, akkor kérj fehéret :))
4/11 anonim válasza:
az első vagyok, bocsika félreolvastam. :$
igen kell szólni a dokinak, hogy átlátszót rakjon.
5/11 anonim válasza:
Akármilyet kérsz, egyik sem kerül pluszpénzbe.
6/11 anonim válasza:
Nekem fel se vetette a színes gumikat, alapból átlátszót adott :O Bár lehet jobban néz ki így, nem tudom... Ha szólsz, biztos olyat fog tenni.
7/11 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm! Azt hittem, hogy csak színes gumik vannak és nincsen átlátszó! És amúgy annak a guminak mi a funkciója? Minden hónapba ki cseréli?
2011. aug. 13. 22:54
8/11 anonim válasza:
Az szorítja az ívet a brekettekbe.
9/11 A kérdező kommentje:
Értem! :)
2011. aug. 13. 23:12
10/11 anonim válasza:
így van, az szorítja az ívet a bracket-re, minden hónapban cserélik, valamikor a rendes drótot is, vagy ivet vagy hogy hívják :D és nem kerül pénzbe, ha másik gumit kérsz! tőlem pl. mindig megkérdezi, hogy milyet akarok, és kb. 10 féle színt elém rak:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!