Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mitől lehet ez?

Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Februárban lett tömve a fogam. Azóta nem is nagyon fáj,de érzékeny és főleg hidegre .. A doki szerint egészséges, de csak a fehér tömés anyagától fáj,mert maratja a fog felszínét. És Elmex fogkrémet ajánlott érzékeny fogakra. Ha továbbra is fáj gyökérkezeli. Normális ez egyébként,hogy február óta ennyire nem szokott hozzá a fogam a fehér töméshez?
2012. ápr. 11. 12:47
 1/5 anonim válasza:
Balatonakarattya
2012. ápr. 11. 12:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy ideig valóban lehet érzékeny, de a 2 hónap már elég soknak tűnik, meg kellett volna már nyugodnia. Az Elmex tényleg jó, próbáld ki.
2012. ápr. 11. 13:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha rendesen alá lett bélelve a fogad, nem fájhat a fehér töméstől. Amire gondolok, lejjebb csúszott az ínyed, és kilóg a cement a zománc alól. Erre ajánlhatta az orvos a zöld színű Elmex fogkrémet, fognyaki érzékenységre.
2012. ápr. 11. 13:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem is februárban tömte a fogam, rá alig 1 hónapra kiesett a tömés fogmosás közben. Múlthéten újra tömte.

Nekem is érzékeny, tegnap fájd.csillapítót kellett bevenne, hogy el tudjak aludni.

Menj vissza hozzá, vagy keress másik orvost.

2012. ápr. 11. 13:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Még ne ölesd ki az ideget. Valószínűleg már az ideg közelében van a tömés. Megnyugszik egy idő után. Nekem most másfél éve tömték be privát fehér töméssel és még csak most tudok rajta rágni. Érdemes kivárni, hogy hátrébb húzódjon az ideg.
2012. ápr. 11. 14:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!