Milyen árban lehet egy szinte teljes felső fogsor + alsóban 2 pótlása? És mennyi idő alatt van meg, ill. készül el?
én ugy tudom hogy egy darab fog 200ezertöl felfelé mozog. idöt nem tudom nekem még nem kell.:)
ha van szomszédos fog amihez hozzá lehet rögziteni vagy mi az ugy már olcsobb. de az a csavaros alju amit beletekernek a csontodba az csiliárdok...
alsóba ha van mellette amivel összekapcsoljak vagy nem tudom mi a pontos szó,egy db 40 ezer körül.
meg teljes felsöt h akasrz ha 4 még van?anyámnak olyan van amit felragsztottak,de jól néz ki.ha implantatumosat akarsz,sztem 1 millio.
implantátum valóban egy vagyon.
Nekem most a felső fogsor fog készülni úgy hogy a 6 frontfog csapos korona (ehez kellenek a gyökerek, min 4 a 2 szemfog plusz közte minimum 2) a rágók részleges kivehető ez 212e-ben áll meg.
Hogy értsd mi mennyi:
porcelán hd 22e/fog
csapok: 10e/db
részleges kivehető: 40e
2 hete keztük elvileg május végére leszek meg.Ez sztk.
A magán gyorsabban megcsinálja, nem feltétlenűl drágábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!