Humánus fővárosi fogorvos húsvétkor? Fáj a fogam, viszont besz@ri vagyok sajnos.
Vidéken van egy aranykezű fogorvosom, akinél nem pánikolok. Viszont iszonyatos fogfájás tört rám, szerintem nem húzom ki keddig, a vidékre utazást végképp nem tudom megoldani.
Nagyon megköszönöm, ha tudtok olyan fővárosi fogorvost (lehet, hogy szájsebészet is kell, nem tudom megítélni) ajánlani, akinek van gyakorlata a hozzám hasonló fogorvos-fóbiásokkal, illetve aki ilyen időszakban is fogad pácienst.
Egyelőre kihúzom fájdalomcsillapítókkal, de egyre több kell, hogy elnyomja a fájdalmat, szerintem holnap már kénytelen leszek keresni egy fogorvost, ha 24 óra alatt ennyire bedurvult a fájdalom :(
Magán is jó, elsődleges szempont, hogy "ne fájjon" :)
Már nagyon szenvedek és szeretném, ha rettegésmentesen rendbehozná egy fogorvos, akármi miatt is fáj a fogam.
Ha valaki ismer olyan fogorvost, aki jól dolgozik és ilyenkor is rendel, nagyon megköszönöm az ajánlást.
Lassan már annyi fájdalomcsillapítót szedek, hogy be fog krepálni a májam :(
Köszönöm, akkor lehet, hogy azt próbálom meg reggel.
Most arra próbálok rájönni, hogy lesz-e bajom, ha Advilra még Cataflamot beveszek.
Konkrét bajod nem lesz ha beszeded a cataflamot is, viszont én a helyedben inkább addig míg eljutok a fogorvosig inkább tűrnék egy kis fájdalmat, házi gyógymódokkal próbálkoznék, mint kamilla teával öblögetés, szegfűszeg a fogra.
Nem akarlak megijeszteni, de a sok gyógyszer a szervezetedben gátolja az érzéstelenítő hatását.
Legalábbis nekem a múlt héten mondta ezt a fogorvosom, mert most sűrűn járok, amikor először voltam azonnal hatott az injekció, akkor húzott mivel fájt a helye sok gyógyszert szedtem.Másodjára mentem nem hatott az első injekció, a doktornőnek az volt az első kérdése hogy menyi fájdalom csillapítót szedtem, és azt mondta hogy valószínű a levél voltaren miatt nem akar hatni. :(
Ő tanácsolta hogy ha bármi fájdalmat érzek ne szedjek gyógyszert, hanem kamillázzam vagy szegfűszeget tegyek a fájdalmas területre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!