Jövőhéten megyek fogorvoshoz, de nagyon félek. Mit
csináljak?
Figyelt kérdés
Már esténként néha aludni se tudok :(
15/L
2012. ápr. 7. 11:16
1/7 anonim válasza:
Mi a baja a fogaidnak? Melyik rossz?
2012. ápr. 7. 11:18
2/7 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy akár idegeskedsz miatta, akár nem, akkor is pont ugyanannyira fog fájni vagy nem fájni, változtatni nem tudsz rajta, akkor meg tök fölösleges emiatt elszúrni a napjaidat.
Különben is, ha fúrnak, tömnek, akkor úgyis kapsz egy szurit, és utána nem érzel semmit.
2012. ápr. 7. 11:21
3/7 anonim válasza:
Ne gondolj rá. Ha beülsz a székbe, kezdj el magadban visszafelé számolni egyesével 100-tól. Vigyél sétálómagnót, a zene nagyjából elnyomja a fúró hangját.Egyezz meg a fogorvossal, ha felemeled a bal kezed, hagyja abba egy rövid időre a kezelést. Kérd meg, hogy mindig mondja el, hogy mit csinál./Persze ez akkor érvényes, ha közben nem hallgatsz zenét!/
Egy fogorvosi asszisztens.
2012. ápr. 7. 11:32
4/7 anonim válasza:
ugyis kapsz szurit, ne aggódj. az csak elől fáj, hátul meg sem lehet érezni. ha elzsibbadt, utána már bármit lehet vele csinálni, nem fogod érezni.
2012. ápr. 7. 11:41
5/7 anonim válasza:
Nyugi, nem lesz semmi baj. A fogászati kezelések nem mindig egyszerűek, de a legtöbb esetben nincs se közben, se utána olyan kellemetlen utóhatása, ami miatt nagyon rosszul éreznéd magad. Nekem ez a tapasztalatom. Csak ne úgy menj oda, hogy mindjárt elájulsz, úgy rettegsz. Az nem javít a helyzeten.
2012. ápr. 7. 12:08
6/7 anonim válasza:
Ha ügyes a fogorvos, akkor elöl sem fáj az injekció.
2 hete fúrták a felső 1-esemet, szájpadlásba kaptam szurit és meg sem éreztem. :)
2012. ápr. 7. 12:29
7/7 anonim válasza:
Gyerekkorom óta rettegek a fogorvostól de tudom,hogy ha nem megyek el rosszabbul járok.Múlt évben begyullad egy lyukas fogam és el kellett mennem a fogorvoshoz képzelheted mennyire féltem.Én is merem ajánlani a visszaszámolós módszert vagy ami nekem bejött egy szép emléket elkezdeni visszagondolni de úgy,hogy közben gondolatban még figyeled is magad,hogy egy momentum se maradjon ki.Ez eléggé eltereli a figyelmedet amíg beadják az injekciót és a kezelés alatt is.És mekkora volt a szerencsém,hogy egy új fogorvos kezelt akinél már a második kezelésnél nem kellett használnom ezt a módszert olyan profi volt.Már várom az éves kontrollt.Pár évvel ezelőtt ha valaki azt mondja,hogy lesz idő amikor szívesen megyek fogdokihoz....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!