Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mi történik az után, hogy...

Mi történik az után, hogy bemegyek a fogszabályzásomra?

Figyelt kérdés

Lécci valaki írja le részletesen, hogy ez az egész hogy zajlik le, mert nagyon félek. Amikortól behívnak, mit csinálnak először, és azután hogy fojtatják, kb hány óra ha nekem csak a felső fogsoromra kell. Meg mindent ami a rendelőbe történik!

14/L

2009. jún. 16. 19:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
bemész, a doki leveszi egy gyurmaszerű anyaggal a fogaid mintáját... azzal annyi a dolgod hogy ráharapsz amíg azt nem mondja, elég. ha állandót kapsz legközelebbi alkalommal felhelyezi neked, ha nem akkor legközelebb megmutatja hogykell felhelyezned és kész.
2009. jún. 16. 19:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem kell félni, nem fájdalmas, bemész, a doki leveszi a mintát egy agyagszerű cuccal (erre csak rá kell harapni) és a következő alkalommal megmutatja, h hogyan kell feltenni, ha kivehetős. Ha állandó, akkor pedig felrögzíti egyenként a fogaidra a fogszabályzó részeit és hátul a szájpadlásodon elvezet egy vékony drótot, amivel a hátsó fogaidhoz rögzíti a fogszabályzót (ez sem fáj, csak a nyelveddel fogod érezni, h ott van vmi). Ezek a folyamatok nem fájnak, nekem is volt 1,5 évig, nekem csak annyi probléma volt, h 2 fogamat ki kellett húzni, h rendesen be tudja illeszteni a szabályzót. De ha neked nincsenek ilyen problémáid, akkor ne félj, mert egyáltalán nem kellemetlen procedúra.
2009. jún. 17. 13:55
 3/3 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat..nekem állandó lesz. most már nem is félek annyira, ha tényleg nem is fáj:)

köszi.

2009. jún. 17. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!