Foghúzás után történik még valami? Rosszat csináltam? Mert én eljöttem. Bőv. Lent.
Figyelt kérdés
Kihúzták 2 bölcsesség fogam. Szájsebészorvosom töri a magyart alig értem mit mond, főleg, hogy ott a szájkendő. Valamit magyarázott, hogy üljek ki még 20 percig, aztán ..... időpont... (másik kettőt is ki kell húzni). 2X visszakérdeztem, de nem értettem úgy se, csak annyit, hogy 20 perc múlva vegyem ki a gézt. Kiültem, vártam, és mikor letelt az idő pont arra jött az asszisztense. Rákérdeztem, hogy most mi van az időponttal, mire mondta, hogy telefonon egyeztessek inkább. Erre a köv. kérdésem előtt elviharzott. Így fogtam magam és hazajöttem, mivel itthon várt már a 2 gyerek, a felügyelőnek meg mennie kellett volna már dolgozni.2011. máj. 12. 07:38
1/3 anonim válasza:
Ha elállt a vérzés, akkor semmi teendő nincs. Néha adnak gyulladásgátló gyógyszert amit néhány napig szedni kell.
Ha nem áll el a vérzés akkor szokták összevarrni a sebet.
2/3 anonim válasza:
Ha eláll a vérzés, akkor nem lesz semmi baj, a géz is általában azért kell, hogy csillapítsa a vérzést. Semmi rosszat nem csináltál szerintem, mert ha kihúzzák a fogat, azután mást már nem nagyon tesznek. Gondolom, azért akarta, hogy várj, mert 2 fog húzásakor eléggé vérezhet a helye, s nem jó olyan állapotban elindulni bárhova, szédülhetsz, stb. Amikor nekem húzták a fogam, még azt se mondták, hogy várjak 20 percet, csak berakták a gézt és mehettem Isten hírével. :D Ne aggódj, szerintem semmi baj nem lehet, de ha megnyugtat, akkor hívd fel az orvosod, vagy az asszisztensét.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm megnyugodtam, csak mert valaki azt mondta, lehet, hogy meg akarta nézni a doki, hogy össze kell-e varrni. Vagy hogy nincs-e a lyukban valami ami további ellátást igényel. Úgyhogy kicsit megijedtem.
2011. máj. 12. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!