Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogy fájhat szinte minden fogam?

Hogy fájhat szinte minden fogam?

Figyelt kérdés
Hetek óta fájnak a fogaim. Egyszer fenn,egyszer lenn,különösen a gyökérkezeltek,de szerintem az ínyem inkább. Meg a bal fülem tövénél,aztán a pofacsontnál,időnként az egész "bal fejem" fáj,gondolom,kisugárzik. Rendszeresen jártam fogorvoshoz,de sajna már nincs orvosom,elköltözött. Legutóbb hasonló panaszokkal voltam nála,akkorra már a jó "doktorbácsik " szerencsésen gyökérkezeltek,kihúztak,beletörtek,kiműtöttek 4 fogamat,végül ez a mostani rendbetette. A röntgenen sem láttak már semmit,de azóta is folyamatosan hol erősebben,hol gyengébben fáj. Már nem merek fogorvoshoz menni,most túl vahyok egy Corsodil kúrán,gondoltam,hátha segít,de nem sok eredménnyel(: Magánorvosra már nem jut,a házihoz már nem merek menni,hátha még beletör 2-3 fogat.De mindig azt mondják,a fogaim rendben vannak. De akkor mitől ez az állandó fájdalom. Észrevettem,ha hajolok,főleg huzamosabb ideig,erősödik a fájdalom. Még gondoltam arcüreg-gyulladásra,de semmi jele nincs és nem volt,se náthás,se megfázva nem voltam,nem köhögtem,szóval semmi.Kérem,csak olyan válaszoljon,aki esetleg tud valami érdemleges tanácsot adni,vagy ért ezekhez a dolgokhoz valamilyen szinten. Esetleg valami házipraktika,vagy gyógymód vagy ötlet...
2009. jún. 16. 18:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok az egyik gyökérkezelt fogammal, hogy hol fáj hol nem, de néha baromira szaggat. nekem magándokim van, nagyon rendes, és alapos, de ő sem vágja mi van vele. millió röngtent végzett már, de semmi jel nincs, ami gyulladásra vagy bármi rendellenességre utalna... engem elküldött a fül orr gégészetre, hátha az arcüregem, de nem... esetleg te is tehetnél oda egy látogatást, hátha ott van a probléma gyökere, és akkor könnyen megoldható lenne a bajod. azt tudom még elképzelni, hogy az állkapcsoddal, vagy annak az ízületével van valami.
2009. jún. 16. 19:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha a bölcsességfogak tolják előre a többit, az így tud fájni, amire a gyengébb, kezeltek fogak értelemszerűen intenzívebben reagálnak.
2009. jún. 16. 20:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Bölcsességfogam már nincs,terhességeim alatt tönkrementek.(50 éves leszek most) De a röntgen nekem sem mutat semmit. Csak már nagyon sokat szenvedek vele.
2009. jún. 16. 22:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Fogágy gyulladás vagy bevérzés

Nem mondták neked hogy foghuzás vagy mutét után 1 hétig nem hajolhatsz és nem is emelhetsz, nem tusszenthetsz mert bevérzel?

Illetve azt hogy ha teheted fekudj le és pihenj?

Be van vérezve vagy be van gyulladva az egész fogyágyad...

Baromira megvezetett téged a fogorvosod ha kihuzta 3-4 fogadat!

Nekem van olyan fogam aminek az osszes gyokere ki van irtva, és a 90% ka muanyag de még mindíg a számban van!

Ha egy hónapnál régebbóta tart a dolog akkor mindenképpen menj orvoshoz mert akár cisztád is lehet...

És kíméld magad fizikailag!!

2009. júl. 1. 02:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Elsö hozzászoló, nálad az egyik gyökércsatornával van gond, vagy nem tömte le jól a gyökércsucsot, vagy nem kezelte ki rendesen belöle az ideget, esetleg az is lehet hogy visszatért az ideg bele.

Meg kellene ismételtetni azt a gyokérkezelést, akár érzéstelenítés nélkul most, és addig kapartasd vele amig érzel valamit is...

Ha már nem érzel semmit akkor már nincs benne ideg..

2009. júl. 1. 02:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!