Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Akkor is kell fogszabályzó...

Akkor is kell fogszabályzó előtt azok a kis tágító gumik ha kivehető készüléket hordtam?

Figyelt kérdés

mivel kivehetőt hordtam vagy hordok és hamarosan felrakják a rögzitett készüléket.Szerintetek akkor is kell olyan gumi? és ha igen akkor azt mikor rakják fel ?

előre is köszönöm a válaszokat :D

2012. ápr. 3. 15:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A fogszabályzóm fém, a gumik meg jelenleg lilák :) Én is azt hittem, hogy állandóan fogat kell mosni evés után, de mondta a doki, hogy nem kell, a szerkezetnek baja nem lesz, szóval elég, hogyha a maradványokat eltünteted akár a nyelveddel vagy öblögetéssel (persze, reggel és este azért fogat kell mosni :D) Szó volt foghúzásról, de végül mégsem lettek kihúzva.
2012. ápr. 8. 11:45
 12/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D És te mit szoktál vinni a suliba kaját ami nem ragad bele a fogszabályzóba ? :) és tudsz benne beszélni ? És rágózni lehet ? :D
2012. ápr. 8. 12:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Az első napokban csak joghurtot vittem, mert azt bírtam megenni. Nekem az ételhordás egyébként is macerás, mert diétán vagyok betegség miatt. Rágózni lehet.
2012. ápr. 8. 16:37
 14/17 A kérdező kommentje:
És milyen eszközökkel kell tisztítani a fogszabályzót ?
2012. ápr. 9. 08:47
 15/17 anonim ***** válasza:

átlagos fogkefével, mindenképp szerezz be egy fogköztisztitó mert az nagyon hasznos tud lenni, fogselyem is jól jöhet és én pld. nem hagytam abba a szájviz használatot sem :)

17.L

2012. ápr. 9. 12:56
 16/17 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszokat :D És hogyan bírtad nyitva tartani a szádat amíg a fogszabályzót felragasztották ?
2012. ápr. 9. 13:58
 17/17 anonim ***** válasza:

Szia! :)

Nekem még nincs fogszabályzóm (csak nyár elején lesz kb.), de a kis gumik csak akkor kellenek, ha tágítót kapsz! :) A tágító meg olyan, hogy a szájpadlásodon megy végig egy vas, és nyomja szét egymástól a fogaid két oldalát, így nagyobb lesz a szájpadlásod, és több fog is fog látszódni nevetésnél. Nekem tegnap rakták fel ezt a tágítót, és szörnyen fáj. :D Rágni nem tudok, egész nap levesen és pudingokon élek. És persze vettem be fájdalomcsillapítót is. De a szépségért szenvedni kell ;)

2012. dec. 1. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!