Akkor is kell fogszabályzó előtt azok a kis tágító gumik ha kivehető készüléket hordtam?
mivel kivehetőt hordtam vagy hordok és hamarosan felrakják a rögzitett készüléket.Szerintetek akkor is kell olyan gumi? és ha igen akkor azt mikor rakják fel ?
előre is köszönöm a válaszokat :D
átlagos fogkefével, mindenképp szerezz be egy fogköztisztitó mert az nagyon hasznos tud lenni, fogselyem is jól jöhet és én pld. nem hagytam abba a szájviz használatot sem :)
17.L
Szia! :)
Nekem még nincs fogszabályzóm (csak nyár elején lesz kb.), de a kis gumik csak akkor kellenek, ha tágítót kapsz! :) A tágító meg olyan, hogy a szájpadlásodon megy végig egy vas, és nyomja szét egymástól a fogaid két oldalát, így nagyobb lesz a szájpadlásod, és több fog is fog látszódni nevetésnél. Nekem tegnap rakták fel ezt a tágítót, és szörnyen fáj. :D Rágni nem tudok, egész nap levesen és pudingokon élek. És persze vettem be fájdalomcsillapítót is. De a szépségért szenvedni kell ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!