Állandó vagy kivehető fogszabályzó? (részletek+fotó)
Körülbelül 3-4 évig volt kivehető fogszabályzóm, de még mindig elég rendezetlenek a fogaim. Ez volt kb 8 éve, most 24 évesen szeretnék újra fogszabályzót, csak hát nem egy olcsó mulatság. Van különbség a kivehető és a rögzített között, vagy csak időt rövidíti le az utóbbi? Még nem találtam orvost, de szerintetek elég lenne a kivehető? Nem csak éjszaka viselném, hanem nappal is, amikor otthon vagyok.
Fotó: ***** (bocs a vicsorításért, másképp nem ment :D )
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Összeérnek a fogaim és nem tudom kidugni a nyelvemet. A szüleim is nagyon mérgesek voltak, hogy egészséges fogat minek kihúzni, de már mindegy. Még mindig jók nagyon a fogaim, egy darab tömésem sincs.
Jól esik, hogy ezt írjátok, h rendben vannak, barátom is ezt mondja, de ennek ellenére nem nagyon szeretek mosolyogni, alig van néhány fotó, amin látszik a fogsorom.
Egy kép, kicsit oldalról: *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!