Akkor is kell fogszabályzó előtt azok a kis tágító gumik ha kivehető készüléket hordtam?
Figyelt kérdés
mivel kivehetőt hordtam vagy hordok és hamarosan felrakják a rögzitett készüléket.Szerintetek akkor is kell olyan gumi? és ha igen akkor azt mikor rakják fel ?
előre is köszönöm a válaszokat :D
2012. ápr. 3. 15:02
1/17 anonim válasza:
Pontosan milyen gumi?
Nekem kivehetőnél nem volt gumi, rögzítettnél az alsó és a felső fogsorom kellett összegumizni, mert a felső jóval előbbre állt. (de nem is ment vissza, pedig hordtam)
2/17 A kérdező kommentje:
hát a rögzitett fogszabályzó előtt ilyen tágító gumik és én úgy halottam , hogy azt egy hétig kell hordani utána valamilyen gyűrűket raknak rá vagy mit
2012. ápr. 3. 19:49
3/17 anonim válasza:
Én pl. nem kaptam gumit meg gyűrűt, szerintem ez egyénfüggő.
4/17 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat :D És és hány óráig tart amíg felrakják a szabályzót ?
2012. ápr. 4. 16:00
5/17 anonim válasza:
Utolsó vagyok: én 2 órát ültem a dokinál mindennel (mintavétel + felrakás) együtt.
6/17 A kérdező kommentje:
2 órát jé :D nekem és színeket kérhettél ? :)
2012. ápr. 4. 21:43
7/17 A kérdező kommentje:
Bocsi hülyén írtam az előzőt .
És te színeket választhattál ? :)
2012. ápr. 4. 22:49
8/17 A kérdező kommentje:
És utána hány óráig nem ehettél ?
2012. ápr. 4. 22:49
9/17 anonim válasza:
Persze, választhattam színeket :D A kezembe adtak egy jó adag színes gumit, hogy válasszak :) Enni akár azonnal is lehet a fogszabályzóval, csak nem tudsz. Ez az állapot napokig eltart, de fokozatosan csökken a fájdalom és napról napra kicsivel jobb lesz. Most tartok a 4. napnál és már úgy ahogy a kenyeret is meg tudom rágni.
10/17 A kérdező kommentje:
És milyen színű most a fogszabályzód ? :) és egy nap hány szór kell fogat mosni az tényleg igaz hogy minden evés után fogat kell mosni ? :) és neked kellett fogat húzni ? :)
2012. ápr. 8. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!