Szerdán 10-re megyek fogorvoshoz, ötletek?
Jobb alsó 6os fogam piszokmód fáj, ki AKAROM huzatni. Nem akarom, hogy bennelegyen a számba, annyit szenvedtem már vele.
Szerdán 10-re kaptam időpontot, megmondom dokinak, huzza ki, csak félek, hogy bevan gyulladva.:\ Honnan tudom, ha bevan gyulladva?
Meg mire számítsak, mennyire fog fájni a 6os fog kihuzása? Első fogam, ami kilesz húzva! 17/F
Én nem azt mondom, hogy mit csinálj.
Én azt mondom, hogy Te is abba a népes táborba tartozol, amelyik férfinak meri nevezni magát, holott egy kis fájdalom után sírva rohan anyuci szoknyája mögé. Fáj a fogam, kihúzatom... hányszor hallottam már ezt fiataloktól. Képzeld, nekem egy fogorvos mondta, hogy ha egy fogat meg lehet menteni, akkor meg kell menteni. Most egy fog. Majd még egy. Hopp egy újabb. A végén már rágni sem fogsz tudni, mert nem lesz mivel.
Rengeteg módszer van a fogfájás enyhítésére, de néha igen, k*rvamód tűrni kell. Nekem is volt olyan, hogy a mentőt hívtam volna annyira fájt, de elviseltem. És nem húzattam ki. De ha neked ez kell, ha ki akarod húzatni, mert jáj de fáj, akkor húzasd. Nehogy gyökérkezeltesd vagy csapolják, a végén még megmaradna a fogad.
Eszetlen kölke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!