Ha csak 1-2 fogam marad felül miután elkezdem rendbetetetni a fogaimat akkor arra lehet még hidat vagy valamit tenni? Fogpótlást ragasztással? Vagy mi lesz?
Már most sincs csak 1-2 fogad vagy csak annyira rosszak hogy ki kell húzni?
Én most kezdtem el a teljes fogsor rendbe hozatalt, de még meg vannak a fogaim, csak nagyon rosszak, inkább már csak csonkok.
A rágó fogakat nem tudja megmenteni illetve bal oldalt megtudna 1-et de az kevés a hídhoz.
Így nekem is részleges kivehetőm lesz.
6 front fogam lesz híd, de azt is csak csapokkal, mert nincs ép saját koronám.
Ha szerencséd van, és a gyökereid még bent vannak és nem rosszak akkor megoldható a ragasztott híd csappal.
Ne izgulj!Majd írd meg mi volt.
Én amikor mentem, úgy mentem mint te.Húzza ki az összeset, aztán legyen kivehető és kész.
Engem a teljes kivehetőről lebeszélt a doktornő, azt mondta ha nagyon ragaszkodok hozzá természetesen megcsinálja, de nem szívesen.Pedig úgy mentem oda hozzá hogy 3 front fogam teljesen le van törve, a többi pedig lyukas.
Na jól van.Akkor ha aranyos a doki, akkor nincs baj. :)
Lehet tudni várhatóan mikor leszel meg?Eggyesével fog huzogatni?
a nagy fogakat egyesével húzza,a többit kettesével.Hát hetente mehetek.Pontosan még nem tudom mikorra leszek meg.De végigcsinálim ha törik ha szakad!:-)))
Viszont 4-kor húzta de még vérzik.Remélem lassan eláll.
Helyes!!Én 2 hete kezdtem el a torturát heti 2x megyek, bár most másfél hét kimarad, de így is május végére leszek kész, igaz nekem a 6front híd lesz, egy gyökércsúcs amputáció árán, de hát a szépségért meg kell szenvedni.Egy húzáson már túl vagyok én is, az nekem is sokáig vérzett. :(
Kitartás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!