Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha csak 1-2 fogam marad felül...

Ha csak 1-2 fogam marad felül miután elkezdem rendbetetetni a fogaimat akkor arra lehet még hidat vagy valamit tenni? Fogpótlást ragasztással? Vagy mi lesz?

Figyelt kérdés
nem értek ezekhez a dolgokhoz.segítene valaki benne?
2012. ápr. 2. 08:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Minden féleképpen csináltasd meg, mert a foghiány nem csak esztétikailag csúnya, hanem gyomor problémákat is okozhat.
2012. ápr. 2. 09:53
 12/22 anonim ***** válasza:

Már most sincs csak 1-2 fogad vagy csak annyira rosszak hogy ki kell húzni?

Én most kezdtem el a teljes fogsor rendbe hozatalt, de még meg vannak a fogaim, csak nagyon rosszak, inkább már csak csonkok.

A rágó fogakat nem tudja megmenteni illetve bal oldalt megtudna 1-et de az kevés a hídhoz.

Így nekem is részleges kivehetőm lesz.

6 front fogam lesz híd, de azt is csak csapokkal, mert nincs ép saját koronám.

Ha szerencséd van, és a gyökereid még bent vannak és nem rosszak akkor megoldható a ragasztott híd csappal.

2012. ápr. 3. 08:41
 13/22 A kérdező kommentje:
Szerintem mindet kihúzzák.Csütörtökön megyek orvoshoz.Izgulok.
2012. ápr. 3. 20:54
 14/22 anonim ***** válasza:

Ne izgulj!Majd írd meg mi volt.

Én amikor mentem, úgy mentem mint te.Húzza ki az összeset, aztán legyen kivehető és kész.

Engem a teljes kivehetőről lebeszélt a doktornő, azt mondta ha nagyon ragaszkodok hozzá természetesen megcsinálja, de nem szívesen.Pedig úgy mentem oda hozzá hogy 3 front fogam teljesen le van törve, a többi pedig lyukas.

2012. ápr. 4. 12:12
 15/22 A kérdező kommentje:
hát nekem 2 teljesen le van törve a többi meg elkezdet törni.Ja,és elől pl 2 mozog is.Azok már voltak 2 szer tömve is.
2012. ápr. 4. 12:41
 16/22 A kérdező kommentje:
Szia!Megjöttem!Teljesen jól ment minden!A doki egy tünemény és minden félelmemet el tudta hesegetni!!!!Ma egyet húzott.
2012. ápr. 5. 17:55
 17/22 anonim ***** válasza:

Na jól van.Akkor ha aranyos a doki, akkor nincs baj. :)

Lehet tudni várhatóan mikor leszel meg?Eggyesével fog huzogatni?

2012. ápr. 5. 18:24
 18/22 A kérdező kommentje:

a nagy fogakat egyesével húzza,a többit kettesével.Hát hetente mehetek.Pontosan még nem tudom mikorra leszek meg.De végigcsinálim ha törik ha szakad!:-)))

Viszont 4-kor húzta de még vérzik.Remélem lassan eláll.

2012. ápr. 5. 20:42
 19/22 anonim ***** válasza:

Helyes!!Én 2 hete kezdtem el a torturát heti 2x megyek, bár most másfél hét kimarad, de így is május végére leszek kész, igaz nekem a 6front híd lesz, egy gyökércsúcs amputáció árán, de hát a szépségért meg kell szenvedni.Egy húzáson már túl vagyok én is, az nekem is sokáig vérzett. :(

Kitartás :)

2012. ápr. 5. 20:48
 20/22 A kérdező kommentje:
hány naponta lehet menni?nekem azt mondta kicsit hagyjuk begyógyulni a sebet és jövőhéten mehetek is.De jó lenne ha heti kétszer mehetnék én is!
2012. ápr. 5. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!