Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha csak 1-2 fogam marad felül...

Ha csak 1-2 fogam marad felül miután elkezdem rendbetetetni a fogaimat akkor arra lehet még hidat vagy valamit tenni? Fogpótlást ragasztással? Vagy mi lesz?

Figyelt kérdés
nem értek ezekhez a dolgokhoz.segítene valaki benne?
2012. ápr. 2. 08:59
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Ha csak 1-2 fogad marad, arra nem lehet rögzített fogpótlást készíteni, csak részleges kivehetőt.
2012. ápr. 2. 09:02
 2/22 A kérdező kommentje:
értem.Azt minden nap ki kell venni vagy hogy működik?Arra is van valami ragasztási eljárás nem?
2012. ápr. 2. 09:04
 3/22 anonim ***** válasza:
implantátumot csináltathatsz.Anyunak olyan van, tavaly huzatta ki az összes fogát és teljes implantátumot kapott. Azt nem kell kivenni (nem is lehet)
2012. ápr. 2. 09:09
 4/22 A kérdező kommentje:
igen arról is hallottam.De,az nekem nagyon drága,nem tudom kifizetni se félretenni rá sajnos, 3 gyerek mellett erre már nem tudok spórolni :(
2012. ápr. 2. 09:13
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok.

Igen, fogmosáskor ki kell venni, megtisztítani, de nem kell éjszakára pohárba tenni, ne ijedj meg. Ha jól elkészített a fogpótlás, hamar megszokod. /Nekem is az van./ A családnak sem kell tudnia róla, ha egyedül mosol fogat a fürdőszobában. Az én férjem sem tudja, hogy kivehető pótlásom van.

2012. ápr. 2. 09:17
 6/22 anonim ***** válasza:
Megint én vagyok, a második kérdésedre elfelejtettem válaszolni. A pótlás kapcsokkal rögzül a meglévő fogaidhoz, és igen javíthatsz rajta fogsor rögzítő pasztával.
2012. ápr. 2. 09:19
 7/22 A kérdező kommentje:

akkor jó :) 30 éves vagyok és kicsit riaszt a dolog. :)remélem megszokom hamar.Most belevágok végre és kihúzatom a fogaimat.Tudsz vele enni rendesen?

Az én férjem tudni fogja meg a gyerekek is.Másnak nem fogom mondani:)

Még annyit kérdeznék,hogy hogy tud bent maradni?Oda kell ragasztani valamivel?

2012. ápr. 2. 09:20
 8/22 A kérdező kommentje:
köszi:)
2012. ápr. 2. 09:21
 9/22 anonim ***** válasza:
Ha problémáid lehetnek, azok csak a beszédnél, a sziszegő hangoknál jön ki, vagy ha nem fekszik jól a fogsor, feltörheti az ínyedet. Az elsőnél hangosan olvass fel otthon újságból, a másodiknál, pedig az orvos korrigálhatja, becsiszolással. 1-2 éven belül alá kell béleltetned fogsort, mert megsüllyedhet.Ez csak azzal a procedúrával jár, hogy ott kell hagynod a fogorvosnál, vagy egy fogtechnikusnál, pár órára, vagy 1-2 napra.
2012. ápr. 2. 09:28
 10/22 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat!Azt hiszem a leírtak alapján még se olyan rossz dolog ha már erre kényszerülök! :)

Belevágok!

2012. ápr. 2. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!