Listerine szájvíz használata után, miután kb.30 mp. -ig használtam, kiköpöm. Ilyenkor még ki kell öblíteni a számat vízzel, vagy maradhat benne a maradék szájvíz?
Nem tudom, ha még vízzel kiöblittem utána a számat, gyengítem e a szájvíz hatását.
Amúgy Listerine stay white-ot használok.
A listerin nem a fogak fehérítéséről szól. Sima fertőtlenítő és olyan az íze is, útálatos. Én kiöblítem a számból lehetőleg hamar. Ráadásul a benne lévő vegyszerek is eléggé taszítanak...le nem nyelnék belőle egy cseppet sem. A számban lévő bacik az enyémek, néha ugyan zavarnak és olyankor ellátom a bajukat de semmiképpen nem okozhatnak nagyobb bajt mint egy mesterséges gusztustalan, undorító lötty amit csakis a pénzszerzés érdekében fejlesztettek ki és nem az egészség védelmében.
Akárhogy is , sajnos vannak fogpótlásaim és emiatt kénytelen vagyok egy kissé bekavarni ezzel a vacakkal!! A kefe tényleg nem ér el mindenhova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!