Listerine szájvíz használata után, miután kb.30 mp. -ig használtam, kiköpöm. Ilyenkor még ki kell öblíteni a számat vízzel, vagy maradhat benne a maradék szájvíz?
Nem tudom, ha még vízzel kiöblittem utána a számat, gyengítem e a szájvíz hatását.
Amúgy Listerine stay white-ot használok.
mivel lenyelni egészségtelen és a szájban a maradványait lenyeled én kiöblítem
amúgy is csak a menthol az ami megmarad a szádban
Én sem szoktam kiöblíteni, csak simán kiköpöm. Én sima kéket használok.
Bocs az offért, de ez a stay white tényleg fehérít?
Szájvíz használata után nem ajánlott kiöblíteni a szájat, hiszen az a kicsi ami a szájüreg és a fogak oldalán maradt nem olyan nagy mennyiség, hogy esetlegesen a gyomorba kerülve bajt okozzon, viszont a fogakon maradva még órákig ki fogja fejteni hatását.
Azonban sokan megfeledkeznek arról, hogy a legtöbb szájvíz alkohol tartalmú, ezért az alkhol-szonda ki tudja mutatni, tehát vezetés előtt nem ajánlott a használata!
Maradhat, hiszen ha kiköpöd a szájvizet, akkor a maradél már nagyon elhanyagolható - az alkoholmennyisége is.
Ha a szájvíz után síma csapvízzel kiöblíted a szádat, akkor nem sokat ér a szájvíz, hiszen éppen azokat a bacikat kaphatod vissza a vízzel, amelyeket sikeresen kiölt a szájvíz.
szíjváz után ne öblíts
én még pár percig visszajárok a fürdőszobába és köpködöm a maradékot
szerintem attól a kis mennyiségtől, ami a szájüregben marad nem lehet bajod
de elvileg a dobozára ráírják a helyes használati módot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!