A Listerine szájvíz jó-e? Fogmosás után kell használni vagy mikor? Légyszíves írjatok le a használatáról és egyéb dolgokról mindent!
Szia!
Rossz kategóriában van a kérdésed. Elmondom a szubjektív véleményemet: Szerintem nagyon nagyon rossz! Szétmarja a számat, és nincs is olyan jó tisztító hatása...!
Eredetileg sebfertőtlenítésre találták ki ezt a keveréket, aztán modosítás után lett belőle arcszesz, most meg a szánkba vesszük...
Amúgy KÉRDEZŐ! Korod, nemed? Miért ide tetted ki a kérdést?
én fogmosáskor ezzel öblögettem:)néha fogmosás nélkül is napközben használtam...elég durván mentolos ízű!
Szerintem nem a lehellet miatt fontos,hanem elvileg jobban tisztít!
nekem coolmint van, bizonyított tény, hogy nem romlanak úgy a fogak, ugyanis a szájvíz - most tökmindegy, hogy listernie, vagy mi - még az apró repedésekbe is bejut, és lepucol. gátolja a fogkő képződését, a fogínygyulladást.
de a listerine szájvíznek óriási múltja van. és aki azzal dobálózik, hogy fertőtlenítő volt, az gondolkozzon már.. egy lister nevű hapsi találta ki a fertőtlenítőt, igen, majd ezt fejlesztették, enyhítették. tudod, antiszeptikus. ez a lényeg, cica.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!