Annyira fáj a fogam amikor oldalról dörzsölöm a fogkefével olyan mintha a szálai belemennének a fogaim ALÁ nemis az hogy fáj hanem a hideg kiráz tőle voltam fogorvosnál (lent)?
A fognyak érzékeny, az mindig fájhat, nem kell szuvasnak lennie. Az ínyed lejjebb húzódhatott, és nem védi. Ne nyüstöld ott!:)
Addig menj, amíg nem találsz olyan fogorvost, aki ilyen alapdolgokra megválaszol Neked!:)
Érdemes!
szerintem is ez lehet hogy az ínyem lejjebb húzódhatott, dehát mit csináljak ellene? szájvizet is használok meg minden.. :(
jaja második, észrevettem hogy a nagyon olcsóktól még kellemetlenebb, ne aggódj kb 2hetente cserélnem kell mert nem bírom most ilyen gumisat vettem hááááát....
lehet mégis visszamegyek valami más fogorvoshoz JAJISTENEM DE ROSSZ :'(
A fogíny visszahúzódás (sorvadás) vitaminhiány jele is lehet, különösen dohányzóknál és fogamzásgátlót szedőknél, mivel mindkét esetben csökken a C-vitamin felszívódása
(ezt nevezik skorbutnak). Próbálj meg néhány héten keresztül magas dózisban C-vitamint szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!