Faj a fogam, de nem a hideg jo rá, hanem a meleg, akkor most mi a baj?
Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 14:41
1/5 anonim válasza:
Ki mondta, hogy a meleg jó rá? Ne tévesszen meg, hogy kellemes érzés. Több szájsebészeti mütétem is volt már és gyulladásra mindig hideg kell. jegeljed!
2/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy hideg kell rá. De nekem a melegtol nem faj. Hidegtol megvadulok.
2011. aug. 7. 15:01
3/5 anonim válasza:
De tényleg ne csináld! :D Az a baj, hogy a melegtöl jobban be fog durranni. Ott örömködnek a bacik a melegben és szaporodnak. mitöl fáj amúgy, mi baja? Mert ha olyan, hogy orvosi beavatkozás várható az elkovetkezendo napokban, akkor jegeljed, mert ha nagyon begyullad nem fog hatni az érzéstelenitö
4/5 A kérdező kommentje:
Hat, ha nem mulik el, orvosi beavatkozasra lesz szukseg. Osszes fogam faj jobb oldalon. Szerintem huzatot kaptam. Vagy lehet lyukas fog miatt is?:(
2011. aug. 7. 20:43
5/5 A kérdező kommentje:
Puff neki, bedagadt az arcom:(
2011. aug. 9. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!