Tömés után egy hónappal fáj a fogam harapásra, hidegre melegre, szívogatásra, ez normális?
Figyelt kérdés
Körülbelül egy hónapja tömettem az egyik első fogamat alul. Viszonylag kis szuvasodás volt de a doki ennél nagyobb fogrészt távolított el, ami később megtudtam egy másik dokitól, nem nagyon volt indokolt. De nem is ez a lényeg. Pár napig a tömés után érzékeny vol a fogam, aztán hetekig semmi. Most a napokban oylan probléma lépett fel, hogyha szívogatom, akkor benyilaló fájdalmat érzek (elég erőset, de kibírható azért), érzékeny a hidegre-melegre (szintén fájdalmat érzek ilyenkor egy egy pillanatra de intenzíven) illetve harapásra, nyomásra is fáj. Szerintetek mit lehet kezdeni vele, és mi lehet a baj?2012. márc. 25. 16:30
11/12 Meknes válasza:
Nekem is ugyan ez a problémám,annyi különbséggel hogy nálam ez az állapot 3 hónapja tart.Vissza mentem a dokihoz és ő azt mondta hogy nincs a foggal semmi baj,ínygyulladásom van és ezért fogkövezni kell alul-felül a fogaimat.Ez egy hatalmas marhaság,csak arra megy ki az egész hogy az ember minél többet fizessen,aztán a vége úgyis gyökérkezelés lesz.Feltett szándékom,hogy a héten valamelyik nap felkeresek egy másik fogorvost és neki is megmutatom a fogam,mert már úgy fáj,hogy az állcsontom is fáj és tapintásra is érzékeny.2 hete cataflanon élek,ez így nem kóser.2 hét múlva adott időpontot fogkövezésre.Jó vicc.Egyrészt nem látom hogy fogkövem lenne,másrészt 2 hétig akkor még fájjon?2 hónapja is fogkövezett,kérdem én akkor mit fogkövezett?
12/12 anonim válasza:
Tudom,hogy már régi a dolog.
Nekem is volt olyan,hogy tömés után 1.5 héttel elkezdett fájni.Annyira,mint soha korábban egyik fogam se.Kibírhatatlan volt , a fájdalom csillapító se csinált semmit.
Sok volt a tömés(magas volt) és le lett szedve belőle és 2-3 nap múlva elmúltak a fájdalmaim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!