Nemsokára lesz fogszabályzóm. Lécives meséljetek el midnend hogy mire kell fekészülnöm? . (lehetnek történetek is)
Amint látom még egy választ sem kaptál. :)
Nekem nem rég rakták fel fentre a fogszabályzót, két hét múlva lesz lent is. Nagyon csúnya fogaim vannak, orvos szavait idézve : " nehéz eset " a lenti állkapcsom kicsit beljebb van mint kéne, szóval nekem erre is kell külön szabályzó ami kivehető és a másikra kell rá raknom. Ez nem vehető észre, de mégis jobb lesz ha ezt is rendbe teszik. A felrakás egyáltalán nem fáj, vagy legalább is nekem nem fájt..bár én a fogtöméshez se szoktam érzéstelenítőt kérni :) Szóval max egy kicsit kellemetlen érzés, de nem halsz bele :) Utána nagyon furcsa lesz. Húzódni fog, és fájni. Nekem a legutolsó fogam fáj a legjobban..Enni egyáltalán nem tudok..max joghurtot de kellemetlen érzés, mivel nem vagyok hozzá szokva hogy ott van a fogszabályzó a számba. Mostanában szerintem joghurton fogok élni :) De ez egyéntől függ. Lehet valakit egyáltalán nem zavar, de szerintem a többségét azért irritálja. De majd hozzászoksz. És megéri azért hogy gátlások nélkül mosolyoghass mindenkire ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!