Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nemsokára lesz fogszabályzóm...

Nemsokára lesz fogszabályzóm és rózsaszín gumikat szeretnék rátetetni.17éves lánynak nem gáz?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a rózsaszín szint. A műkörmöm is szinte miníg rózsaszin.Álltalában miníg rózsaszín polóban vagyok. Szóval nemtudom hogy azért az nem lenne gáz ha a fogszabályzómon is rózsaszín gumik lennének?
2012. márc. 12. 21:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem gáz, hiszen a bugyid is olyan. Meg a lelked is. Most még...
2012. márc. 12. 21:57
 2/8 anonim ***** válasza:

éés a bubi is amiben élsz!

fájni fog, ha kipukkad :D

2012. márc. 12. 22:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Olyat csinaltass ami neked tetszik. Ha az rozsaszin, akkor rozsaszint.
2012. márc. 13. 03:10
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát ízlések és pofonok.

A rózsaszín olyan, mintha valami mutáns szörny lennél, aki éppen szétmarcangolt valamit a zöld, mintha spenót után nem mostál volna fogat, a sárga érthető okokból nem túl jó választás, a fekete dettó.

Barátnőm végigpróbálta szerintem a létező összes színt, a kék tűrhető volt, aztán rájött, hogy a fehérrel még normálisnak is tűnik.

De hát te tudod, egy-két hónapot kibírsz rózsaszínnel is, ha az tetszik. És szerintem meg nem lepsz vele senkit, már mindenki tudja sztem, hogy édi-bédi rózsaszínmániás kislány vagy.

2012. márc. 13. 13:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem tökre normális.18 éves vagyok és nekem is rózsaszín van.ha az tetszik,akkor az tetszik:)még mindig jobb,mint az átlátszó vagy fehér,ami 2 hét után besárgul;)
2012. márc. 13. 16:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
az legalább szinváltos!:D
2012. márc. 13. 16:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Azért nem úgy kell elképzelni mint valami kis rózsaszín kis plázacica..., mert attól nagyon messze vagyok. Egyszerűen csak annyi, hogy a kedvenc színem a rózsaszín =)
2012. márc. 13. 19:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó a rózsaszín. Bár a legszebb a kék meg a piros. De kinek mi tetszik.:)
2012. márc. 14. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!