Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hígítatlanul használtam ez...

Hígítatlanul használtam ez most baj?

Figyelt kérdés

herbáriás cserszömörcés szájvizet használok több mint egy hete napi 2-3 alkalommal. És tudom, el kellet volna olvasnom, de nem tettem :S csak most olvastam hogy hígítatlanul nem használható. 10 ml kell tenni 2 dl vízhez és úgy öblögetni. én meg töményen öblögettem kb 10 ml-vel. most ez nagy gond? árthatott a fogaimnak?

ne szóljatok le légyszi, de még soha nem használtam olyan szájvizet amit hígítani kell, és ezt ajánlották hogy jó, és sajnos nem olvastam el az útmutatót :( és most megijedtem hogy árthattam vele a fogaimnak.

2012. márc. 22. 12:16
 1/7 anonim ***** válasza:
2-3 alkalom még semmi, de mostmár hígitsad :)
2012. márc. 22. 12:20
 2/7 A kérdező kommentje:

ez nem 2-3 alkalom volt hanem 1,5 hét :(

hígítom persze mostmár, csak remélem nem tett kárt hogy ilyen sokáig használtam

2012. márc. 22. 12:24
 3/7 anonim ***** válasza:
először én is így használtam..:D megszoktam a Listerint- hogy nem kell higítani,kb 2 hét után olvastam el az üveget hogy higitani kell...:D nem lett semmi bajom:)
2012. márc. 22. 12:27
 4/7 A kérdező kommentje:

nekem kicsit ki is van fehéredve hátul az inyem... godndolom azért mert felcsípte :S remélem nemis lesz gond

többet ilyet nem csinálok :)

2012. márc. 22. 12:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Maximum elszínezi a fogaidat, és felmarja az ínyedet. Ennyi fog történni.
2012. márc. 22. 12:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne szabadkozz emiatt! Nekem sem jutott volna eszembe hígítani. Nem lesz ettől semmi bajod, ennyi idő alatt nem fogja lemarni a fogzománcot vagy más kárt okozni.
2012. márc. 22. 12:38
 7/7 A kérdező kommentje:
igen a fogzománc miatt aggódtam, de remélem is ennyi nem ártott neki
2012. márc. 22. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!