Ebéd után fogselymet is használtam, egyik fogközömnél véres lett a fogselyem. (? )
Ez előfordult egyszer már, kb 2 hónapja, de nem fáj, sima fogmosásnál nem vérzik, meg amúgy sem, csak fogselymezéskor, olyankor is csak 2havonta (összesen 2x). Ezzel elmehetek fogorvoshoz, vagy mit tegyek?
Egyébként rendszeresen használok fogselymet.
Köszi
Szerintem elmehetsz vele, mert lehet, hogy van ott egy pici fogkő, akár az íny alatt is.
Normál esetben nem kellene véreznie, még ha megcsúszik a fogselyem, akkor sem. Szóval picit be van gyulladva ott az ínyed (ami ugye általában a fogkőtől van).
Irány a doki, 6 havonta úgyis illik meglátogatni. :)
Neked is köszi :)
Évente járok kontrollra, fogkövet is évente szedi le, de mindig mosolyog, mert alig van fogkövem (ő azt mondja). Év elején lesz esedékes a következő, csak nem tudom, ha esetleg mégis baj van, mennyit romlik addig. De lehet, hogy tényleg csak a fogselyemmel sértettem meg, fogalmam sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!