Mivel fertőtlenítsem az ajakbalzsamom, ha herpeszes számra használtam?
Figyelt kérdés
Elég ha letörlöm? (labello)2010. febr. 12. 22:09
1/10 anonim válasza:
A herpesz vírus benned van. Visszafertőzni nem tudod magad, legalább is nem így.Ha kijön a vírus, ahhoz nem kell labelló, jön az anélkül is.
3/10 A kérdező kommentje:
2.: nem vagy túl hasznos.
1.: igen, ez érdekel, nem tudom visszafertőzni magam? szuper. más elkaphatja ha az enyémet használja?
2010. febr. 12. 22:33
4/10 anonim válasza:
De igenis vissza tudod saját magad fertőzni. Vágj le egy darabkát az ajakírból, és kész.
5/10 anonim válasza:
nem tudod visszafertőzni. én soha nem cserélem le, nem vágok le belőle és soha nem fertőztem vissza
6/10 anonim válasza:
Nem tudod visszafertőzni magad, nyugi. A vírus már ott van ki tudja, mióta a szervezetedben, és mindig ott is lesz. Attól, hogy nem látszik (nincs éppen herpeszed), még ott van.
7/10 A kérdező kommentje:
azt tudom hogy bennem van a vírus és nem lehet kiírtani, de ha esetleg újra bekenem a szám, nem lehet hogy előjön? Megoszlanak a vélemények :)
2010. febr. 13. 13:21
8/10 anonim válasza:
Inkább távolítsd el az (esetlegesen) fertőzött részt, vagy vegyél újat. Ne kísérletezz, elég kellemetlen a herpesz.
9/10 anonim válasza:
Nem fertőzöd magad vissza, nyudodtan kenegetheted vele a szádat.
10/10 A kérdező kommentje:
biztos ami biztos levágok belőle.
2010. febr. 14. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!