Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fáj a szám? (KÉRDÉS)

Fáj a szám? (KÉRDÉS)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap voltam fogorvosnál.

Körülbelül egy órát voltam bent és betömött két fogamat.

Eléggé szét lett bontva az egész fejem a nyelvem oldala is fáj illetve ma reggel mikor felkeltem ugye már kiment az érzéstelenítő másnapra érzem bal oldalon az álkapcsom fáj meg az egész csont. Nem tudom nagyra nyitni a számat.

Ez mitől lehet? Attól, hogy agyon bántották a fogam meg minden vagy valami nem jó.

2012. márc. 21. 19:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez természetes következménye a kezelésnek. Szép fokozatosan el fog múlni 2-3 nap alatt. Elsősorban az alsó fogak kezeléséhez adott érzéstelenítő injekció szokott ún. szájzárat okozni, vagyis ilyenkor a kezelést követő naptól kezdve 2-3 napig nehéz kitátani a szádat
2012. márc. 21. 20:04
 2/3 anonim ***** válasza:

ha szájzárad lett, akkor valami nem jó, esélyes, hogy gyulladás van a dolog mögött

vissza a dokihoz, vagy akár ügyeletre!

2012. márc. 21. 20:06
 3/3 A kérdező kommentje:

A szájzár az nem fáj.

Nehéz kitátani a számat de kibírom.

Mai nap volt az első.

Pár nap

2012. márc. 21. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!