Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » SZTK-s rendelésre bárhol mehetek?

SZTK-s rendelésre bárhol mehetek?

Figyelt kérdés

Egy kis faluban lakom, itt nagyon nem szimpatikus a fogorvos így szeretnék a közeli nagyvárosba menni, mehetek oda is? Ott is ingyen ellátnak?

Amúgy a fogtömés minden esetben ingyenes?

2012. márc. 12. 11:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem csak ahová tartozol. Ha nem szimpatikus a fogorvos, akkor keresel egy maszek fogászt
2012. márc. 12. 11:41
 2/3 anonim ***** válasza:
szia! én is sztk-s fogdokihoz járok, nagyon meg vagyok vele elégedve. szerencsére nálunk egyszerre a 10. kerületben vagy 7 sztk-s orvos van, így lehet válogatni, mindenki mehet mindenkihez. a tömés ingyenes, de sokszor felajánlanak fizetős tömést is - nálunk mindkettő fehér, csak a fizetős esztétikusabb, és strapabíróbb is, az 8.000 ft, de nem kell azt választanod, ha nem szeretnéd. de ha mégis, egészségpénztári kártyával is lehet fizetni. az, hogy másik orvos sztk-ban elvállal-e, az egyéni. van, ahol elküldenek a sunyiba, de van, ahol szívesen fogadnak, el kell mondani a gondod, és azt hogy sok jót hallottál róla, kicsit megpuhítod, és valszeg elvállal. én sokszor járok másik kerületbe, mert régen máshol laktam, a háziorvosom ugyanaz maradt, ezért automatikusan abba a kerületbe küld pl. vérvételre, vagy ultrahangra, bőrgyógyászhoz, stb, és mindig csak rácsodálkoznak a recepción, hogy nahát, nem ide tartozik? mondom, hogy nem, és valamit ir a gépbe, és ugyanúgy fogadnak!
2012. márc. 12. 12:06
 3/3 A kérdező kommentje:
akkor próba szerencse.... próbálkozok akkor, hátha. mert ide nem akarok elmenni, és itt csak ez az egy van. pénzem meg nem nagyon van magán rendelésre, de ahol szinte ráordítanak az emberre oda nem szivesen megy az ember :S
2012. márc. 12. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!