Valaki jártas segítene nekem a fogtömésekkel kapcsolatban? Többi lent!
Tehát volt egy eléggé lyukas (rágó)fogam, amiről azt hittem, hogy csak koronával menthető, viszont a doktornő csodát tett, és elkezdte felépíteni a fogamat. gyökérkezelte, gyógyszeresen tömte, ideiglenes tömés, és ma kaptam egy végleges gyökértömést, meg kb már csak a felülete nincs betömve, ezt már érzéstelenítő nélkül csinálta. ezután mondták, hogy a következő alkalommal megkapom az utolsó réteget, a felületi tömést, és addig eldönthetem, hogy fizetős, vagy sztk-s tömést kérek (igen, eddig elfelejtettem mondani, hogy ez mind a körzeti!). Megkérdeztem, hogy mindkettő fehér? mondták, hogy igen, de jobb a fizetős. 8ezer ft-ba kerül. mit gondoltok? megéri? nem sajnálom a pénzt a fogaimra, csak csupán a felületi tömőanyag 8ezer ft? valakinek van tapasztalata? hogy döntenétek?
valamint azt is mondta, hogy a fogam egy része nem teljesen átjárható. ez mit jelent? tömés közben folyamatosan valamilyen tűket szurkált a fogamba, és röntgen alatt is bele volt dugva 2 tű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!