Bölcsességfog gyulladást csak akkor kell kezelni/kezeltetni ha már fájdalmat is okoz?
Én úgy tudtam, hogy Dalacint nagyon gyakran szoktak felírni gyulladásra és hogy az jó, de most nagyon elbizonytalanítottál. Már tényleg mindent kipróbáltam, azért gondoltam, hogy ez hátha segít.
Köszönöm a választ!
Egy gyulladásnak sokféle oka lehet, például fertőzés, azt szokták antibiotikummal kezelni. De az is lehetséges, hogy nincs semmiféle fertőzés, egyszerűen csak rossz irányba nő a bölcsességfogad. Erre nem antibiotikum kell, hanem véső. Tapasztalatból mondom, mert nekem már kettőt távolítottak el így. Nem akarlak megrémíteni: természetesen fájt, de túléltem.
Antibiotikumból nagyon sokféle van nagyon sokféle célra. Előfordul, hogy az orvos is csak előzetes laborvizsgálat alapján tudja megmondani, hogy az adott helyzetben melyik lesz a megfelelő. A legrosszabb, amit tehetsz, ha indokolatlanul szedsz antibiotikumot!!!
Értem, köszönöm a segítséget!
(A fogam egyébként jól nő, készült róla röntgen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!