Bölcsességfog gyulladást csak akkor kell kezelni/kezeltetni ha már fájdalmat is okoz?
Köszönöm a választ!
Kihúzatni nem szeretném. Csak annyi a gond, hogy gyulladásban van.
szia!
Nekem is begyulladt kb 2 hete s a héten szerdán mütötték.
Szerintem minél hamarabb mej fogorvoshoz s ha huzatni kell ne halogasd késöbb rosszab lesz.Én tudom.
Köszönöm Neked is a választ!
Megpróbálom még végső megoldásként a Dalacint, ha attól sem lesz változás, akkor tényleg csak a húzás marad. :(
Semmiképpen se próbáld a Dalacint! Ugyanez vonatkozik az ÖSSZES antibiotikumra. Inkább keress egy igazi fogorvost, aki tényleg foglalkozik a Te problémáddal és VALÓDI tanácsot ad, nem csak annyit, hogy használj szájvizet.
Egyáltalán nem biztos, hogy Neked antibiotikumot kellene szedni. Ha pedig mégis, akkor nem biztos, hogy a Dalacin a megfelelő. Ugye a rántott szeletet sem motorolajban sütöd? Jobb lenne, ha orvos mondaná meg, mit szedj. Ő ugyanis hosszú éveken át tanult, hogy alkalmas legyen erre a feladatra.
Sajnos a magyar ember olyan, hogy "a szomszédnak bevált, nekem is jó lesz". De az bosszant legjobban, amikor ezt hallom: "tegnap úgy fájt a torkom, bevettem egy Maripent". A sok ostoba bunkó pontosan ezzel szoktatta hozzá a kórokozókat az antibiotikumokhoz. Ezért lassan már nem marad hatásos gyógyszer. Az antibiotikum nem fájdalomcsillapító, abból meghatározott mennyiséget kell beszedni. Méghozzá a megfelelő fajtából! Szóval ORVOS-t neki! Olyat, aki foglalkozik is a problémáddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!