Legtovább mennyi ideig tarthat a bölcsességfogak teljes kinövése?
Figyelt kérdés
Csak mert nekem már kb. 8 éve nő, és most már vagy az 50. alkalommal gyulladt annyira be az ott kialakult tasak, hogy erős fájdalomcsillapító szedése mellett is alig bírok enni, és már nagyon-nagyon kezdem unni... Fogorvosnál is már vagy 50-szer voltam emiatt, de azt mondta nem kell kihúzni, normálisan ki fog majd nőni... Na de kérdem én még meddig tart ez?2012. jan. 29. 15:12
1/4 anonim válasza:
Szerintem látogass el egy másik fogorvoshoz! Ok, hogy a bölcsességfog évekig is nőhet, de ha állandóan problémát, gyulladást okoz az sehogysem oké!!
2/4 A kérdező kommentje:
Azért nem állandóan, abba bele is hülyülnék, de időszakosan, kb. félévente 1x-2x napokig, hetekig...
2012. jan. 29. 23:16
3/4 anonim válasza:
Miért nem húzadtad még ki?
Nekem is félig volt csak kinőve,nem is fájt mégis megváltam tőle mert ferdén nőtt.
Maga a műtét iszonyú fájdalom és utána 10 napig fájt de nincs vele több gond.Nem is értem miért nem húzták még ki!
4/4 AlinaHella válasza:
Kicsit kései válasz, de nekem úgy húzták ki az egyiket fogszabályzás miatt, hogy a kinövéséig évek voltak, bőven az ínyfelszín alatt volt. Szóval érdemes lenne másik dokival is megnézetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!