Az lehet hogy egyáltalán nem jönnek ki a bölcsességfogak?
Figyelt kérdés
18 múltam, és nem érzem őket, hogy jönnének. fogszabályzóm is van, ami előtt alaposan megröntgeneztek, de ott sem szóltak miatta2011. aug. 24. 14:34
1/5 anonim válasza:
Szia, én 18 vagyok, és nekem már vagy 2 éve,hogy jobb oldalt elkezdett alul jönni a bölcsességfogam, de csak félig van kint! :S
Nem jött még ki teljesen. Néha előfordul, hogy ilyen "púposnak" érzem ott az ínyemet,de fájni nem szokott. Az utóbbi jó néhány hétben meg abszolút semmi nem volt vele. Én is kíváncsi vagyok,hogy mi van ilyenkor. Egyébként csak ez az egy,ami egyáltalán látszik,máshol nincs se fent,se lent...
2/5 anonim válasza:
Én 21-25 között voltam, amikor kettő kijött, egyiknél az inyemet fel kellett vágni és csak utána bújt elő a fog.
3/5 anonim válasza:
Én 70 éves vagyok és nem jött ki egyik sem, de a bölcseségemmel semmi baj!Nem jönnek ki azok a fogak sok embernél.
4/5 anonim válasza:
szia!
Nekem még a csírája sincs meg! Az opt röntgen igazolta, amit más okból kellett készíteni. Örülök is neki :))
5/5 anonim válasza:
Nekem fél éve nőnek, szintén fogszabályzós vagyok és 20 éves. Amint lett helyük, elkezdtek kinőni. Persze repülnek is mindjárt, 1 hónapjuk maradt! :D :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!