Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit tudtok a bölcsességfogról?...

Mit tudtok a bölcsességfogról? Mennyi jön ki? És feltétlenül ki kell húzni őket? Hány éves korban jönnek ki általában?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 20:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Max 4, mindenkinél változó időben jönnek ki, amúgy nem feltétlenül az összes. Sőt, valakinek egy sem. Valakinek 17 éves korában is elkezdhet nőni, másnak csak 19-20 vagy még később. Ennek ellenére ez a legromlandóbb fog, a leghamarabb megy tönkre és érdemes inkább kiszedetni, mert nagyon sok bajt okozhat ha bedurran.

Nekem ma szedték ki az egyiket, hát oltári sz@r most, de volt elég bajom belőle, szóval ez a kisebb rossz.

2010. ápr. 15. 20:07
 2/6 A kérdező kommentje:
A húgomnak most jön ki az egyik felső.19 éves.
2010. ápr. 15. 20:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Nekem egy se jött még ki.
2010. ápr. 15. 20:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne akard. Komolyan mondom. Tényleg hamar szuvasodik és a kiszedés meg... Semmit nem vesztesz.
2010. ápr. 15. 20:22
 5/6 anonim ***** válasza:
lehet, hogy meg sincs neked, vagy nem mind. azért olyan romlandó (tudtommal) mert azt a legnehezebb fogmosáskor rendesen megsikálni. nekem másfél van kint, aztán még meglátom mi lesz :D volt fogszabályzóm, ennek kapcsán csináltak röntgent is a fogaimról ahol látszott h megvannak-e, de egyik fogorvos se mondott olyat h "ezeket majd ki kéne húzni"
2010. ápr. 15. 20:26
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem a fogszabályzó levétel után muszáj volt kiszedetni mind a négyet mert különben újra összenyomta volna fogaimat hát nem volt valami kellemes pláne hogy kisem nőttek még
2010. ápr. 15. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!