Teljesen kinőtt, felső bölcsességfogak húzása mennyire viseli meg az állkapcsot, ízületet?
Figyelt kérdés
Fél éve tartó állkapocsízületi problémámból lábalok ki. Viszont a fogaim nagyon torlódnak, a bölcsességfogak nyomják őket és most már mindenképp ki akarom szedetni őket, mert folyton elmozdulnak a fogaim az éjszakai harapásemelőmhöz képest, és fájnak, és érzem, hogy enyhén mozog, amit nyomnak.
Félek, hogy ez nagyon vissza fog vetni az ízületi problémámmal. Olvastam szájzárról és dagadásról.
Sok percig nem is tudom nagyra tátva tartani a számat,d e gondolom, a kinőtt fogaknál nem fél óra lesz a húzás.
2012. jan. 15. 20:32
1/1 anonim válasza:
Engem is ez érdekelne, nekem is pont a felső bölcsességfogammal van baj, ki van lyukadva, betömni meg nem tudta az orvos, én meg nem engedtem neki, hogy kihúzza mondván, hogy majd találok másik orvost aki betömi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!