A fogszabályzó kb meddig van rajta az emberen?
Figyelt kérdés
Nekem már 2010 novembere óta megvan, az orvos nem nagyon mond időpontot, hogy mikor szedik le.
Kb mennyi az átlag idő?
Nekem ugye már több, mint 1 éve megvan. Még vajon meddig lesz? Még egy évig? Vagy még sokkal tovább?
2012. jan. 27. 17:40
2/6 A kérdező kommentje:
te jó ég :|
2012. jan. 27. 19:11
3/6 anonim válasza:
nekem elméletileg 1 évig lesz. De egyik osztálytársamnak 3 évig volt, mert harapási problémái voltak.
Legtöbbnek azonban 1-2 év...
16/L
4/6 A kérdező kommentje:
Nekem nincsenek harapási problémáim, viszont a fogaim nagyon ferdék voltak előtte.
2012. jan. 27. 22:11
5/6 anonim válasza:
Ha kicsit kell korrigálni akkor 1 év, ha nagyon össze-vissza fogaid voltak akkor 3-4 év is beletellhet. Sajnos ez ilyen hosszú idő, pláne ha már elkezdett csontosodni az állkapcsod.
6/6 anonim válasza:
nekem előtte is eléggé szabályos volt, csak hát ugye nem tökéletes. de én már 2 és fél éve hordom. igazság szerint azért, mert egy fél éve nőtt ki az utolsó fogam, pedig már nagyon régóta kiesett a fogam. szóval ha nem lett volna tejfogam, akkor valszeg csak 1-1,5 év lett volna.. viszont mostmár teljesen szabályos, de nem tudom mikor veszik le, mert már régen is azt mondták, hogy tavaly nyárra már nem lesz rajtam... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!