Ha fogszabályzóm van milyen gyakran kell húzni rajta?
Mégis mennyi az a nagyon drága? Mert itt is százezrekbe kerül (egy fogsorra 100 000-től a csillagos égig terjed a készülék ára).
Nekem 4 hetente cserélik a gumikat a tappancsokon (ez a húzás/aktiválás), de van, akinek 2 hetente, másnak 6 hetente.
De ha hazarepülgetsz, 1,5-2 év alatt simán 1 millió fölé kerülsz így is.
Nekem ezelőtt 2,5 évvel volt a sima fém 140/fogsor. Aztán havonta 5 ezer az állítás, de azóta már az újaknak tuti emelt a doki.
Meg még ehhez jön az éjszakai, ami úgy 40.
Nekem 4hetente húz a fogamon, ami azt jelenti hogy ívet cserél és a végén a drótot meghúzza, teker rajta, hogy még jobban összehúzza a fogamat. 18-at nem töltöttem be, amikor felrakattuk, így volt 80 ezer ft alsó felső együtt. + amikor betöltöttem a 18-at kezelési költségnek az 5000.-Ft.. nekem már 3éve fent van, és majd most szedlik le...
Saját véleményem szerintem nem éri meg feltetetni, mert volt olyan barátnőm aki szintén ilyen "kis" dolog miatt tetette fel, és bár összehúzta a fogait, de a felső fogsora teljesen előre jött ... Szóval nem biztos hogy megérné, bár ez egyén függő, és fogorvos függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!