Tegnap óta van ragasztott fogszabályzóm, nagyon félek, hogy a tappancsoknál szuvasodni kezd a fogam, hogy óvjam őket, hogy kell tisztítani, milyen gyakran?
Figyelt kérdés
Sziasztok, hallottam már olyan esetekről amikor a tappancsok helyén elkezdett romlani a fog. Meg szeretném kérdezni, hogy milyen fogkefével és hogy kell mosni a fogakat ilyenkor, jah és ha valaki valami jó fogkrémet tudna ajánlani az jó lenne ( mert szerintem a fogzománcot megviseli ez az állandó fogmosás)2010. jún. 26. 12:52
1/10 anonim válasza:
A tappancsok alá semmilyen fogkefével nem tudsz benyúlni szóval...
2/10 anonim válasza:
Nekem is volt fogszabályzóm, semmi baj nem történt a fogaimmal. A ragasztó megvédi a fogaidat. Napi min. kétszer moss fogat (Sensodyne-t ajánlom), és nem lesz semmi gáz.
3/10 anonim válasza:
nekem is olyan volt már kb 4 éve és alatta kilyukadt két fogam alatta nem lehet mosni sehogyan mert oda van ragasztva
ez van
5/10 A kérdező kommentje:
értem :)
köszi a válaszokat
2010. jún. 26. 13:19
6/10 anonim válasza:
Nem adott a fogorvosod hozzá speckó fogkefét? Én kaptam annó egy rendes fogkefe méretűt,de direkt fogszabályozós fogsorhoz,egy minikét ami úgy nézett ki mint az üvemosó,a drotok közti mosáshoz és egy harmadikat a szintén nehezen elérhető helyekhez...Ezeket be tudod szerezni drogériákban is de kérdezd meg a dokit hogy milyent vegyél ha már ő nem adott...
7/10 A kérdező kommentje:
nem nem kaptam semmit, csak elmondta, hogy milyet vegyek..
2010. jún. 27. 18:19
8/10 anonim válasza:
13:02
Hogy lyukadhat ki a fog?! Nekem azt mondta a fogdokim,hogy flourid-pótló anyag van a ragasztóban, és nem roncsolódik a fog. Persze ha rendesen mosod...
9/10 A kérdező kommentje:
nekem említette a doki, hogy sok tinivel találkozott, akinek bizony elkezdett romlani a tappancsok alatt a foga, és be kellett tömögetni őket, de az meg nem túl szép látvány lehetett :/ a dokik azt mondták, hogy szerintük nem mostak rendesen fogat. szóval ez a probléma fennáll fogszabályzónál..
2010. jún. 28. 22:18
10/10 anonim válasza:
a tappancsok alatt NEM LÉTEZIK hogy megromlik a fog. A ragasztóban fluorid van, ezért nem károsodhat, körülötte viszont, ha nem mosod meg rendesen, akkor elkezdhet romlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!