Fogszabályzóval mit lehet enni az iskolában?
Figyelt kérdés
Tegnap tették fel a fogszabályzómat, de mivel nem lehet (nem ajánlott) vele harapni, nem tudom, hogy mit ehetnék az iskolában, ami nem/kevésbé ragad bele a fogszabályzóba, mégis laktat. Ti hogyan esztek fogszabályzóval a suliban/munkahelyen? Légyszi nemet és kort is írjatok. Köszi :)2012. jan. 21. 12:29
1/3 anonim válasza:
Szia!
Kenyér helyett inkább kiflit vigyél (akár vajkrémmel, akár sonkával), mert annak nincs kemény héja és könnyen tudod tépni. Mindig tépj/törj belőle egy kis falatot, tedd a szádba és a hátsó fogaiddal rágcsáld meg.
Tulajdonképp bármit vihetsz, amit ilyen technikával meg tudsz enni (pogi, kalács, stb.) vagy akár sűrűbb állagú joghurtot is. Sült halat és csirkét is lehet vele simán enni, csak mindig kis falatokat vegyél a szádba.
Szerintem hord magaddal egy fogkefét, hogy kicsit meg tudd sikálni a fogszabályozódat evés után, vagy ha ez nem megy, akkor öblögess egy kicsit, a nagy részét a kajának az is kihozza. Ha meg valahol még valami beleragadt, az úgyis hátul van és mások nem fogják észrevenni ;)
24/L
2/3 anonim válasza:
Nekem azt mondták h puhább vagy pépesebb dolgokat mondjuk joghurt vagy reggelire tejbegríz.
3/3 anonim válasza:
Én vajas kenyeret vittem. És téptem. A héját pedig kidobtam. Kicsit pocsékolás, de jobban szeretem a kenyeret, meg azt szinte csak elszopogattam. Meg joghurtot, és pudingot vittem suliba mellé. Nekem a lételemem a kaja, éjjel-nappal. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!