Herpeszt Neugranormonnal kezelni? Vagy milyen házi praktika van rá ami tartós?
Figyelt kérdés
Minden jöhet ami olcsó és nem kamillás.2012. jan. 23. 20:28
1/7 anonim válasza:
Herpeszt herpesz elleni kenőccsel kell kezelni. A neogranormon nem fogja a vírust kiölni belőled.
2/7 anonim válasza:
Egyik herpes elleni kenőcs sem olcsó sajnos, de szerintem megéri, mert sokáig elég és nekem nagyon hatásos. Vény nélkül kaphatók.( pl. Hevisos, Virolex) Érdemes egyszer rászánni a pénzt - különösen ha gyakori a herpeses fertőzésed!
3/7 A kérdező kommentje:
Most csökkentették mindenkinek jövedelmét, olcsó megoldás kéne a páromnak.
2012. jan. 23. 20:44
4/7 anonim válasza:
NeOgranormonnak hívják, ami teljesen alkalmatlan herpes labialis kezelésére. Erre csak aciclovir (zovirax és társai, ha hatóanyagot kérsz, akkor megkapod az éppen divatos gyógyszert) tartalmú kenőcsök jönnek számításba.
5/7 anonim válasza:
Inkább spóroljatok valami máson, ne az egészségen. Ha veszel feleannyiért egy kenőcsöt, ami nem hat, akkor az egészen kidobott pénz. Legyen az egészségnek prioritása.
6/7 anonim válasza:
A herpeszvírust semmi nem fogja kiölni a szervezetből, ha az egyszer bekerült..
Én fogkrémet szoktam rá tenni, az gyorsabban szárítja.
Egyébként nekem éppen ma jött ki, és ha van valami használható tanácsa, kérem ossza meg velünk.
7/7 A kérdező kommentje:
Ezüstkolloiddal kenegeti, az most mulasztgatja. Kis üvegbe kitett magának, hogy ne kapjam el én is és fülpiszkálóval beecseteli. Meg issza is. Azt mondja az használ.
2012. jan. 24. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!