Házi praktika fogfájásra?
hát nekem volt valami krém amit az ínyemre kellett kenni, elvileg annak csillapítania kellett volna, de nekem nem csillapította. aztán már sírva könyörögtem hogy menjünk el kihúzatni, szóval megértelek.
de ha fáj, akkor miért nem mész el ügyeletes fogászatra ?
vagy magánorvoshoz ?
tesómnak hétvégén húzta ki egy magánorvos. merre laksz ? hátha jó lenne neked és akkor megadnám a telefonszámát.
köszönöm a válaszokat!:)
tuti be van gyulladva, mert nem használ a fájdalom csillapító:S lyukas, de eddig nem csináltak vele semmit, mert mostanra nőtt csak ki,
első vagyok
szerintem cseréld le azt az orvost :S
nem nagyon tudsz mit csinálni nincs rá praktika... esetleg ha szerzel gyógyszertárból lidokain spray-t azt megpróbálhatod hogy befújod vele... de neked be van gyulladva nemtudom használni fog e... nekem sem használt semmi. kihúzták este, másnap már nem fájt. ezen csak ez segít. és nem ijesztgetni akarlak, de készülj fel, hogy nem lesz kellemes, mert nem fog hatni az érzéstelenítő.
ja és sajnos én miskolci orvost tudok.
ksözönöm szépen.
hát azt sejtem, hogy nem lesz kellemes, de még mindig jobb lesz, mint most...:S már a falat vakarom lassan:S
tudom mit érzel...
próbáld meg hogy jégkockát teszel oda, hátha jobb lesz.
vagy augmentin-t nem szedhetsz ? az gyulladáscsökkentő, lehet hogy jobb lenne vele.
16:19!
augmentinem nincs itthon:S az vényköteles, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!