Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mi a véleményetek?

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Van egy rágófogam hátul. Egyszer azért mentem még a fogorvoshoz, mert nagyon fájt. Igaz nem tudtam melyik, az ott lévő pár darabból valamelyik. Aztán a dr megvizsgálta és megkopogtatta és egyre tippelt. Elkezdtük kifúrni, majd be is tömte. Aztán jobb volt. így örültem, hogy ok. De aztán elkezdett fájni. Úgyhogy mentem megint. Ki kellett szedni a tömést. Hát nem volt kellemes. Azóta gyökérkezelés, gyógyszeres ideiglenes tömést stb. A fájdalom hol elmúlik, hol nagyon kezd fájni. Van hogy kicsit kevésbé, de van hogy iszonyúan. De már nem is úgy érzem, hogy a fogam, hanem feljebb az arcom közepe kb. De iszonyúan fájt ma is. De két napig nem. Nem értem. A dr azt mondta, hogy a fogam már nem fájhat, mert teljesen járt bent a csatornákban, szépen ki van tisztítva, már többszor is. De akkor mi fáj?

Ilyen iszonyúan? Én már komolyan úgy érzem, hogy ki kéne hogy húzassam, de nem igazán szeretné a dr. Bár néha én is elbizonytalanodom, mert mi van ha kihúzzuk és aztán fog még fájni ott az arcom akkor potya lesz. Nem tudom. Mitől fájhat így?

Nem bírom már a szenvedést. Ma is vagy három fájdalomcsillapítót vettem be. A pálinkával öblögettem hogy elzsibassza, úgy lett jobb kicsit. nem nyeltem le persze. Most kamilla teát iszok, hátha, hűvösen.

Nem bírom már.

De a dr nem fogja kihúzni, nem tudom mit kéne még tenni, vagy kideríteni melyik fogam lehet a bűnös, vagy ez? Tanács?

2012. jan. 14. 17:21
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!