Mi lehet ez a fogamon, mióta fogszabim van egy hete fura dolgokat észlelek? (képpel)
1.az a pirossal bejelölt rész micsoda? ami olyan barnásabb színű az 1-es és a 2-es fogam között?
2.e között a két fog között azt veszem észre h vmi rés akar kialakulni ,ami nem értek ,az a két fog tökéletesen illeszkedik egymáshoz
3. az két 1-es fogam vagyis a mindkét oldalon lévő legelső fog, között "S" alakot vett fel a drót amikor ez a két fog is tökéletesen illeszkedik egymás mellett??? (a képen is lehet látni a sarkában hogy S alakú a drót)
éna helyedbe többször és sokkal alaposabban mosnék fogat. Nekem a fogköztisztitó sokat segit tisztitásnál és szerintem fogselymet is kellene. Ezek afféle lerakódások, ami elõször a fog elszinezõdéséhez majd lassan fogszuvasodáshoz vezet.
Még egy fontos dolog: Kevesebb üditõ!!!
16/L
:S
minden kaja után mosok fogat
és nagyon nem lyukadósak a fogaim, de most ezt nemértem
na asszem egy jó fél óráig fogok most fogat mosni
erre volna szükséged, szerintem:
utolsó, kösz ,minden étkezés után fogat mosok elég alaposan
de ez nem igaz most már a másik fogaimon is jön, 1 hete van fogszabim és ilyen még azelőtt nem fordult elő velem mit csináljak, ez vmi szuvasodás vagy mi?
18 évesn vagyok
Szia.Szerintem is lepedék maradvány.Mindenképp vegyél ilyen fogköztisztitót amit az egyik hozzá szóló belinkelt biztos sokat segít még pluszba
Majd irj segít e
Fogkő/elszíneződés, ahogy lassan rendeződtek a fogaid, előbukkantak. Eddig is ott voltak, csak a torlódás miatt nem látszódott.
Bár gondolom azóta megoldódott a dolog.
pedig az a fogam az tök jól a helyén volt, max az összképhez képest voltak elcsúszva egy nyavajás szemfog miatt(a másik oldalon)
amúgy igen, azóta már nem ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!