Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Lehet e kivehetös protézist...

Lehet e kivehetös protézist eltitkolni egy életen át? Lehet e csókolózni ezzel? (de komolyan)

Figyelt kérdés
2009. máj. 24. 16:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha komoly kapcsolatban vagy, nem értem hogy miért kell titkolni.. Lehet hogy kellemetlen, de egy idő után észre veszi a másik ha figyel rád, mert nem hülye.

Biztos hogy lehet vele csókolózni.

2009. máj. 24. 17:32
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem lehet. Ha a pároddal együtt alszotok, akkor mikor veszed ki? Hova teszed? Korábban is kéne felkelni, h betedd. És ha véletlenül ő ébred fel korábban, nagyon meglepődne, ha látná, h nincs fogad.

Szerintem mondd el neki! ;) Egy kapcsolat alapja az őszinteség.

2009. máj. 24. 17:36
 3/12 A kérdező kommentje:

nincs kinek egyenlöre elmondani. Viszonylag fiatal vagyok 40 körül,a müfogsor lecsiszolt fogakra van ráhúzva felülröl.

Van e olyan aki hasonló cipöben jár?

2009. máj. 24. 18:06
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem tudom, hogy hogy állsz anyagilag, de ha nagyon szégyelled, van megoldás, bár nagyon sokba kerül.

Meg lehet úgy oldani, hogy ültetnek be implantátumokat, majd ezekre csinálnak koronákat/hidakat. Azt nem fogja senki észrevenni, hogy nem a te fogaid.

Egyébként kár titokban tartanod, ha vki szeret, ezzel együtt is szeretni fog. :)

2009. máj. 24. 19:40
 5/12 anonim ***** válasza:
82%
szerintem föl lehet ismerni a mű fogat. Úgyhogy már csak ezért sem.
2009. máj. 25. 13:04
 6/12 A kérdező kommentje:

Milyen nem észrevehetös megoldások vannak ?ja ,és kb mennyiért?

Ezekszerint ilyen fiatalon csak nekem van ilyen problémám?

2009. máj. 25. 22:10
 7/12 anonim válasza:
77%

Szia!

Együtt érzek veled. Hasonló cipöben járok,és még fiatalabb is vagyok egy kicsit,mint te.Hogy egy életen át el lehet-e titkolni,azt nem tudom,még csak 1 éve van.Eddig ügyesen csináltam.Van egy tippem a jövőbeni párod beavatására ezügyben.Privátban,ha érdekel.

2009. máj. 25. 23:42
 8/12 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, foganként 100 ezer forint, és legalább nyolc implantátumra van szükség, akkor ha már egyáltalán nincs fogad, ha van lecsiszolt, akkor csak annyira, amennyivel stabilan feltudja rögzíteni a szájpadlásnélkűli protézist. Fiataloknak érdrmes megcsináltatni. egy ki-be rakós fognál nincs macerásabb. Menj el egy jó fogorvoshoz, és kérdezd meg tőle is. Minden megyeszékhelyen van már ilyen beültetés.
2009. máj. 31. 19:20
 9/12 A kérdező kommentje:

tényleg van ilyen,hogy szájpadlás nélküli protézis?

(volna mire még ráhúzni,most sem ragasztót használok.)

2009. máj. 31. 22:16
 10/12 anonim ***** válasza:

Hali.Nekem műfogam van,de senki nem hiszi el(kiskoromba kivertem).Amúgy nem csinálnak belőle nagy ügyet-mintha el is felejtenék.

Sok sikert;)

2009. júl. 5. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!