Lehet e kivehetös protézist eltitkolni egy életen át? Lehet e csókolózni ezzel? (de komolyan)
Ha komoly kapcsolatban vagy, nem értem hogy miért kell titkolni.. Lehet hogy kellemetlen, de egy idő után észre veszi a másik ha figyel rád, mert nem hülye.
Biztos hogy lehet vele csókolózni.
Szerintem nem lehet. Ha a pároddal együtt alszotok, akkor mikor veszed ki? Hova teszed? Korábban is kéne felkelni, h betedd. És ha véletlenül ő ébred fel korábban, nagyon meglepődne, ha látná, h nincs fogad.
Szerintem mondd el neki! ;) Egy kapcsolat alapja az őszinteség.
nincs kinek egyenlöre elmondani. Viszonylag fiatal vagyok 40 körül,a müfogsor lecsiszolt fogakra van ráhúzva felülröl.
Van e olyan aki hasonló cipöben jár?
Szia!
Nem tudom, hogy hogy állsz anyagilag, de ha nagyon szégyelled, van megoldás, bár nagyon sokba kerül.
Meg lehet úgy oldani, hogy ültetnek be implantátumokat, majd ezekre csinálnak koronákat/hidakat. Azt nem fogja senki észrevenni, hogy nem a te fogaid.
Egyébként kár titokban tartanod, ha vki szeret, ezzel együtt is szeretni fog. :)
Milyen nem észrevehetös megoldások vannak ?ja ,és kb mennyiért?
Ezekszerint ilyen fiatalon csak nekem van ilyen problémám?
Szia!
Együtt érzek veled. Hasonló cipöben járok,és még fiatalabb is vagyok egy kicsit,mint te.Hogy egy életen át el lehet-e titkolni,azt nem tudom,még csak 1 éve van.Eddig ügyesen csináltam.Van egy tippem a jövőbeni párod beavatására ezügyben.Privátban,ha érdekel.
tényleg van ilyen,hogy szájpadlás nélküli protézis?
(volna mire még ráhúzni,most sem ragasztót használok.)
Hali.Nekem műfogam van,de senki nem hiszi el(kiskoromba kivertem).Amúgy nem csinálnak belőle nagy ügyet-mintha el is felejtenék.
Sok sikert;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!