Mit jelent az mikor kicsit meg van dagadva az arcod, ahol a fogad is fáj, és ott zsibbad az arc?
A gyökérkezelésnél még a foghúzás is jobb, úgy is hinyzik a 32-ből már 2, mivel egy pár éve volt állandó fogszabályzóm,
miután azt levették, akkor pedig kivehetős.
Az utolsó nem tudom, miféle barbár fogorvosnál volt, de biztosíthatlak, hogy gyökérkezeléshez mindenképp adnak érzéstelenítő injekciót. nem fog fájni se az injekció, sem a kezelés, egy hülye ostoba sztereotípia, hogy a gyökérkezelésbe mindenki bele szokott pusztulni. jajj ugyan már. nekem is gyökérkezeltek már igen gyulladt hátsó rágófogamat, semmivel sem volt rosszabb, mint egy sima tömés, csak hosszadalmasabb volt. ja, és a legkevésbé sem fájt. normális fogorvost keress, és nem lesz semmi baj. én is rinyáltam a fogorvosnak a gyökérkezelés előtt, hogy jajj nagyon fáj?? aztán a kezelés közben meg már szégyelltem a pofámat, hogy ezen képes voltam hisztizni, mivel SEMMIT nem éreztem közben.
ne hallgass azokra, akik huhognak, hogy de borzalmas tortúra lesz. nem lesz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!