Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit jelent az mikor kicsit...

Mit jelent az mikor kicsit meg van dagadva az arcod, ahol a fogad is fáj, és ott zsibbad az arc?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!
2009. máj. 24. 14:29
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok segítséget!
2009. máj. 24. 15:09
 12/34 anonim válasza:
100%
Rágóizomzat görcsöl be, és a beteg nem tudja kinyitni a száját. Leggyakoribb oka a hátsó fogak gyulladása
2009. máj. 24. 15:10
 13/34 A kérdező kommentje:
Ha még van valami javaslatotok akkor légyszi írjatok,egyébként azt hiszem arcüreg gyulladásom is van.
2009. máj. 24. 15:10
 14/34 A kérdező kommentje:

A gyökérkezelésnél még a foghúzás is jobb, úgy is hinyzik a 32-ből már 2, mivel egy pár éve volt állandó fogszabályzóm,

miután azt levették, akkor pedig kivehetős.

2009. máj. 24. 15:28
 15/34 A kérdező kommentje:
Ja és még fáj hogyha azon az oldalon rágok, egészen föntig megy a fájdalom.
2009. máj. 24. 15:33
 16/34 anonim ***** válasza:
53%
Nem akarlak elkeseríteni, de ez bizony komoly fogászati beavatkozás lesz. Készülj fel arra, hogy hetekig el fog húzódni, de rettenetesen komoly dolog, és nem szabad viccelni vele. Nekem sima fájdalommal kezdődött, aztán bedagadt az arcom, végül ínyfelvágás és gyökérkezelés lett belőle, kész tortúra. Az ínyfelvágás rettenetesen fájt, a gyökérkezelés is. Ha be van gyulladva az íny, nem szívesen adnak érzéstelenítőt az orvosok. Gyökérkezelésnél pláne, mert ott addig csinálják az idegelést, amíg neked fáj... és nem csak egyszer, legalább háromszor vissza kell majd menned. Fájni fog, nagyon. De legyél bátor, ezen túl kell esni! Már az is baj, hogy idáig elhúztad!
2009. máj. 24. 21:20
 17/34 anonim ***** válasza:
84%

Az utolsó nem tudom, miféle barbár fogorvosnál volt, de biztosíthatlak, hogy gyökérkezeléshez mindenképp adnak érzéstelenítő injekciót. nem fog fájni se az injekció, sem a kezelés, egy hülye ostoba sztereotípia, hogy a gyökérkezelésbe mindenki bele szokott pusztulni. jajj ugyan már. nekem is gyökérkezeltek már igen gyulladt hátsó rágófogamat, semmivel sem volt rosszabb, mint egy sima tömés, csak hosszadalmasabb volt. ja, és a legkevésbé sem fájt. normális fogorvost keress, és nem lesz semmi baj. én is rinyáltam a fogorvosnak a gyökérkezelés előtt, hogy jajj nagyon fáj?? aztán a kezelés közben meg már szégyelltem a pofámat, hogy ezen képes voltam hisztizni, mivel SEMMIT nem éreztem közben.

ne hallgass azokra, akik huhognak, hogy de borzalmas tortúra lesz. nem lesz az.

2009. máj. 24. 21:28
 18/34 A kérdező kommentje:
Van egy nomális fogorvosunk, mert eddig olyan volt hogy meg se várta míg hat az érzéstelenítő.De a mostani sokkal normálisabb.A gyökérkezelésnél felvágják az ínyet?
2009. máj. 24. 21:42
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor vágják fel, ha gennyes sipoly képződött az ínyeden a fogad felett/alatt.
2009. máj. 24. 22:30
 20/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat!
2009. máj. 24. 22:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!