Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályzó meghuznásnál...

Fogszabályzó meghuznásnál gyorsabb javulás?

Figyelt kérdés
a problémám , hogy nagyon rosszul áll a fogszabim, épp ezért szeretném ha minnél elöbb leszedik. arra gondoltam,hogy ha megkérném a fogorvosom,hogy erősebben huzza meg akkor logikusan hamarabb helyreállnának a fogaim,nem? inkább fájjon jobban mint hogy sokáig rajtam lgyen :/
2012. jan. 5. 20:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem vagyok szakértő, de lehetséges, hogy a nagyobb erőhatás megterhelné a fogaidat, nem?
2012. jan. 5. 21:00
 2/3 anonim ***** válasza:
nem te döntöd el, hogy mennyit húzzon rajta. Neki meg van a személyre szabott terve, amibe neked nem sok beleszólásod van. Ez a szomorú igazság, de bizd rá, mert tudja mit csinál. :)
2012. jan. 5. 21:01
 3/3 anonim válasza:
ne,mert akk durván néz ki, a fogad gyökere a helyén maradna,csak elfordulna a fuggőleges helyzetből,és átmenne 50 fokba és az durva :S
2012. jan. 6. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!