Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályozás 22 évesen?...

Fogszabályozás 22 évesen? Esetleg csak egy fogsorra.

Figyelt kérdés

Üdv. Az a problémám, hogy fogtorlódásom van, ami az elmúlt években vált kellemetlenné (köszönet a bölcsességfogaknak). A diákhitelemből tervezek fogszabályozásra elmenni, de mivel a saját tőkém gyakorlatilag 0, így csak azt a csúnya, fém készüléket tudom megvenni. Szerintetek mennyi idő, amíg ez hat? Nyilván ez esetfüggő, de mivel nekem nem annyira súlyos a helyzet (szóval a fogak vízszintesen egy szintben maradtak, nincs ilyen nagy kiemelkedés), kb. mennyi ideg lesz ez bent?

A másik kérdésem: az alsó fogsorom viszonylag jó, mondjuk nem teljesen. Szerintetek van rá lehetőség, hogy csak egy fogsorra kérjek készüléket?

2012. jan. 2. 22:08
 1/2 anonim ***** válasza:
mindkettőre tesznek, hogy a harapásod is tökéletes maradjon. Amúgy sem látszik az alsó. Én 25évesen tettettem fel, egyáltalán nem bántam meg. MAjdnem 2évig volt fent. Nem cikiztek, nem csúfoltak. Sőt inkább büszkék voltak rám és irigykedtek, hogy én meg mertem ezt lépni.
2012. jan. 2. 22:16
 2/2 anonim válasza:
igen, elég valószínűséggel mindkettőre fog kelleni. kb. másfél évig lesz fent.
2012. jan. 3. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!